Warframe - kirobbant az Új Háború

  • Írta: szlav
  • 2020. március 22.
  • Videó
Link másolása
Hosszas várakozást követően jövő héten végre kezdetét veszi a Warframe legújabb nagy történetszála, a The New War. Az eseménysorozatot felvezető Operation: Scarlet Spear saját előzetest is kapott.

Elsőként tavaly nyáron, a 2019-es TennoCon alkalmával hallottunk a Warframe The New War című fejezetéről, s habár a frissítést a fejlesztők többször is elcsúsztatták, jövő héten PC-n végre belevethetjük magunkat az új kalandokba - a konzolos változatok valamivel később csatlakozhatnak a bulihoz.

A Sentient-invázió történetét a Scarlet Spear update vezeti fel, amely a Föld bolygó körül keringő Scarlet Spear Flotilla Relay bázisára vezérli a magas szintű cybernindzsákat. A Tennók csapatai innen kiindulva vehetik fel a harcot a Murex Wave névre keresztelt hatalmas űrbárkákkal, a Sentient seregek anyahajóival.

2.
2.
VoidPancake
#1: Javítás : Értem, hogy a cikk miért jött létre.
1.
1.
VoidPancake
Értem, hogy miért a cikk miért jött létre. A szomorú dolog az, hogy ez egy keserédes update lesz, és a New War update még nagyon távol van a jelenlegi játék állpota alapján. Nem lepődnék meg, ha a tavalyi Empyrean fiaskó (és The Old Blood/Rising Tide) megismétlődne, sőt biztos vagyok benne, hogy szinte azonos végeredmény lesz. Mindezt mondom több ezer óra játékidővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...