Sokat kell várnunk még az ötödik Elder Scrolls-ra

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 22.
  • Hír
Link másolása
Sajnálatos hír, hogy a rajongóknak egyelőre várniuk kell az ötödik The Elder Scrolls megjelenéséig: a készítők ugyanis egyelőre a Fallout 3-ra összpontosítanak.
Sajnálatos hír, hogy a rajongóknak egyelőre várniuk kell az ötödik The Elder Scrolls megjelenéséig: a készítők ugyanis egyelőre a Fallout 3-ra összpontosítanak.



Bár biztosak afelől, hogy lesz folytatás, s Bethesdáéknak egy külön kis csapata már dolgozik is azon, viszont egyelőre főbb erőiket a Fallout 3 fejlesztésénél "vetik be". A cég marketingese, Pete Hines szerint az ötödik rész még tervezés alatt áll; egyelőre ötleteket gyűjtenek, melyek a majdani játék újdonságainak számítanak majd. Hines szerint felötlött a készítőkben, hogy esetleg MMORPG formájában folytatódik a sorozat, azonban állítása szerint ennek nagyon kicsi az esélye.
6.
6.
fojesz
Másfelől a Fable-ben több az akció, mint a szerepjáték.
5.
5.
Roly
lol én úgy hallottam h oblivion grafikával adják ki java prograsmként mobilra



háháháháhháá



tes5 tényleg ne legyen mmorpg, a wowot úgyse nyomja le, viszont egy 2-3 hét szünet jót tenne nekem is wowban :D
4.
4.
Utys
Én vagyok a szkeptikus csak nem jelentkeztem be O.o



Öljenek csak energyt a Fallout 3-ba elösször. De ha nem hozza az örök god státuszú klasszikus 1, 2 élményét, pokolra a Bethesdával. (max a TES5 nagyonjó kivitelezésével nyerhetnek fél perc üdvösséget)
3.
3.
nimat16
fallout király lesz reélem mert nagyon birom a játékot.TES 5 még várhat,először jöjjön ki a Shivering Isles,aztán öljenek minden energiát a TES5-be és mikor kijön büntessen mindenkit!
2.
2.
Roly
ez jó hyr basszus! fallout 3 váháháá
1.
1.
nfsman
hát ne legyen mmo az mondjuk jó lenne ha mondjuk lanon 4-5 haverral lehetne játszani poénkodásból de úgy mint a wow h. 1000 en 1 szerveren nékem nem bejövős pláne al agg miatt mi nagy ellenségem a hl2 deathmatchben is néha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...