Nem volt teljesen kamu az új DuckTales-játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 4.
  • Érdekesség
A bolondok napjára szánt tréfák között ritkán találni igazán izgalmas darabokat, a Monster Boy and the Cursed Kingdom készítőinek DuckTales-játéka azonban sokak figyelmét felkeltette. A slusszpoén, hogy az ő viccük csak félig volt kamu.

Idén is elkészítettük az év legjobb bolondok napjára szánt tréfáinak gyűjteményét, amelynek az egyik kiemelkedő darabját az FDG Entertainment szállította: a kiadó négy elképesztően látványos screenshot társaságában "jelentette be" a DuckTales Quackshotsot, amit az ígéretek szerint a Monster Boy and the Cursed Kingdomot is jegyző Game Atelier szállított volna.

Az átverésre sokan felfigyeltek, még az új DuckTales-sorozat egyik producere, Frank Angones, a Louie-t megszólaltató Bobby Moynihan és Tanner Johnson rendező is arról tweetelt, hogy bárcsak elkészülhetne az adaptáció. A slusszpoén az, hogy a DuckTales Quackshotsról szóló hír csak félig volt kamu: az FDG Entertainment annak idején az alábbi látnivalókkal valóban bemutatta a Disney-nek a projektötletét, a vállalat azonban nem adott nekik licencet végül.

A kiadó tehát elővette az anyagokat április elseje apropóján, és a játékosok visszajelzése a bizonyíték rá, hogy jól döntött. Azt persze a vallomása végén a csapat is jelezte, hogy örülne, ha a Disney meggondolná magát.

8.
adamsfamily
#1: George Lucas-nak szerintem soha nem szabadott volna eladnia a SW jogokat.Amíg nála voltak a jogok,ugyan a filmes univerzum nem igazán bővült,de még mindig jobb volt,mint ez a bővítés az új trilógiával,ami lényegében leköpi az előző 6 rész történetét és még tele is van minden féle mellékelt magyarázással a logikai bukfencek miatt.De a játékok is jobbak voltak a Lucasarts kiadásában,mint az EA kiadásában.Szerinten az eredeti 2 Battlefront még mindig köröket ver erre az újra.
7.
Ramirezx
#4: Ez az, köszi!
1992 lehetett amikor játszottam vele...jó régen volt...
Meg ott volt még az Action Biker is.
6.
zozo76hun
Meg anno, Commodore 64-en jatszottam Duck Tales jatekkal, gyerekkent, na akkor eleg is volt belole... :)
5.
logic5
#1: Sajnos a dizni lett a világ egyik legnagyobb sz@rgyára... És még nem is minősítettem úgy, ahogy igazából kéne. A South Park tökéletesen bemutatta anno. Pedig akkor még csak akkor kezdett el igazán süllyedni!
4.
fankiz
#3: Erre gondolsz?

https://www.youtube.com/watch?v=z2VYGWu9NLw
3.
Ramirezx
C64-es játékkal játszott valaki?
Nagyon halvány emlékeim vannak, az rémlik, hogy volt egy rész, ahol vonat váltókat kellett kezelni.
2.
Yanez
#1: Engem már Ducktales remastered is elvarázsolt, amikor szerencsém volt hozzá. Egy ilyenre csak az mond nemet, aki nem ismer igent.
1.
Kawada
Disney... Én mindig azon a véleményen voltam, hogy ami az EA fronton a SW körül el van baszva, az vagy legalább annyira a Disney sara, vagy még sokkal inkább az övéké. Lassan a Disney nálam teljesen szitokszóvá válik. És hírről-hírre meg vagyok győződve arról, hogy a SW játékok fiaskói is sokkal inkább száradnak a Disney lelkén mint az EA rossz belső döntésein.

Ez most csak úgy jön ide, hogy még nem kifejezetten Kacsamesék fetisisztaként is gyönyörök voltak ezek a kiszivárgott képkockák, és azonnal játszanék vele. Hogy lehet ilyen projektre nemet mondani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...