Az Unreal Engine 3.0-val erősödött az Activision

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision a mai napon jelentette be, hogy szerződést kötöttek az Epic Games-szel, melynek értelmében már ők is szabadon alkalmazhatják az Unreal Engine 3.0-t.
Az Activision a mai napon jelentette be, hogy szerződést kötöttek az Epic Games-szel, melynek értelmében már ők is szabadon alkalmazhatják az Unreal Engine 3.0-t. Laird Malamed, az Activision fejese szerint jelenleg a piacon az Unreal 3-as motor a legfejlettebb technikailag, s egy közelgő akciójátékukat  már ez fogja hajtani. Az Epic Games srácai is biztosak abban, hogy az óriás kiadó-fejlesztő cég remek játékot fog készíteni az engine segítségével.
10.
10.
tyuklepes
Madd Dog: az rendben, hogy Renderware mind2, de az egyik 2.0, a másik meg 4.0 - és a 2 generáció közt van akkora különbésg, ha nem nagyobb, mint az U.E 2.0 és 3.0 közt ...
9.
9.
Madd Dogg
na meg tovább is fejleszthetik ezeket. nézzük meg a GTA3 motorját. 1000 éves az alap, de a MOH Airbone is ennek továbbfejlesztett változatát használja. na meg a San Andreas. és nagyon sok különbség van grafikailag a játékok között. na meg a mozgástkoordináción is javítottak a SA-ban a GTA3ho képest. ott még ki sem ugorhattál a kocsiból. Jó az. A CRY 2 viszont veri az U3-at
8.
8.
N3v3r7and
Valamilyen Tony Hawk-ot nem akarnak kiadni vele?... :D :D :D

Kiváncsi vagyok hogy nézne ki
7.
7.
Utys
Nem értem miért nézne ki minden játék ugyanúgy, csak mert ugyanaz az engine futkos alatta. Lehet bitang randa játékot csinálni UE3.0-as motorral is.

Másik meg, hogy unalmas hogy ezt használja. Neked miért? Pfff, ez hülyeség.



Carmack bácsi megint áll leejtős motort fog varázslani, csak ezuttal a játék is legyen ott a szeren.
6.
6.
General Thomas
Meg minek kitalálni és költeni egy új motorra, ha már van egy kész,szép,garancia a minőségre motor? Vedd meg, és beleírhatod a reklámba hogy Unreal 3.0-át használ és mindjárt benne leszel az újságokban :)
5.
5.
Dakkon
Carmak bácsi is csinál vmit, de abból a fene se tudja mikor lesz vmi.

talán mire már a unreal 5.0át fogják kiadni
4.
4.
tjames
Ott a pont! Bezony van más grafikai motor is a világon. Viszont e kettőn kívül nem sok említésre méltó. vagy...?
3.
3.
Ati898
ha lassan minden játékgyártó cég a Unreal Engine 3.0-t motort használja nem lesz a játékok között grafika különbség,csak az élmény talán.

ÉS igaza van devidbecsi-nek abban hogy lehetne már újjab motort kitalálni(csinálni )inkább mert már kezd ez unalmas lenni hogy minden ezt fogja használni

2.
2.
devidbecsi
Nem akarnak kitalálni valami új motort?
1.
1.
Utys
"...remek játékot fog készíteni az engine segítségével." Vagy legalábbis szépet...



xbox 360: muszály?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...