Sea of Thieves - így működik az Emissary-rendszer

  • Írta: szlav
  • 2020. április 25.
  • Letöltés
Mostantól mi is a kereskedelmi társaságok követeivé válhatunk, hála a Sea of Thieves legújabb frissítésének. A komoly jutalmakat ígérő megbízások azonban veszéllyel járnak, hiszen egy új, vérszomjas csoport ütötte fel a fejét a tengeren.

Élesedett a Sea of Thieves legújabb frissítése, a Ships of Fortune, amelyről már a legutóbbi Inside Xbox-adás során is hallhattunk egyet, s mást. Ismét egy igen tartalmas (és ingyenes!) csomagot kaptunk, amely ezúttal a rengeteg kozmetikai extra és új tennivalók közt teljesen átdolgozta a kereskedelmi társaságok rendszerét is.

Az Emissaries rendszere jórészt önmagáért beszél: mostantól bármely játék során elkötelezhetjük magunkat az egyik kereskedelmi társaság mellett, így azok nagyköveteiként különleges, specializált feladatokat teljesíthetünk. Ha elegendő munkát végeztünk az egyik csapat oldalán, akkor a társaságok egy extrán jól fizető misszióval és feloldható kozmetikai cuccokkal honorálják majd a kitartásunkat.

Igen ám, de nem árt nyitva tartani a szemünket, ugyanis a legújabb frakció, a The Reaper's Bones kimondottan arra ösztönzi a tagjait, hogy levadásszák a többi társaság játékosait. Szerencsére a térképen már messzebbről is kiszúrhatjuk a rossz szándékú kalózokat, de a sikeres fejvadászok idővel maguk is megkapják azt a képességet, amellyel szemmel tarthatják a pálya legmesszebb lévő hajóit is.

4.
Trebor18
#1 Egyedül is el lehet lenni, de a legjobb többen. FB - on is van magyar csoport és discordon is. Sokan játsszák még.
Sok játék órát igényel mire bele jön az ember, de ha tudja mit hogy kell, nem lehet unatkozni benne.
#3
El menti a pénzt, skineket és a szintedet is. Mindent ami fontos.
A lootok nem maradnak meg,de ennek a játéknak nem is az a lényege. Sőt, jó hogy így lett ki találva, mert ez esetben nincs senkinek előnye. Ezért sem lehet jobb fegyvert szerezni, hanem csak skinek vannak.
3.
Obi Wan Kenobi
#1: Egyedül bele se kezdj. Hárman voltunk haverokkal és úgy élvezhető volt egy ideig, de sajnos nem menti a progress-t, és minden session egy tiszta lap gyakorlatilag.
2.
delphijos
#1: Nem vagyok szakértő, a fiamat láttam játszani. Sajnos a legkisebb hajóhoz is kell 2 ember, és ha kifogsz valami idiótát , akkor elég szar. Ha hülyeséget írtam sorry.
1.
NemecsekErno
A Black Flag óta vágyom egy jó kis kalózos játékra amig a Skull & Bones meg nem jelenik.

Ez mennyire játszható és egyedül is szórakoztató, vagy csak csapatban éri meg belevágni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...