Streets of Rage 4 - online multi nélkül jött a GOG-ra

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 2.
  • Hír
Link másolása
Csütörtökön hosszas várakozást követően megjelent a Streets of Rage negyedik része, és az első tesztek szerint nem is okozott csalódást. A GOG-ra szánt verzió azonban nem tökéletes, az online multi nem érhető el ebből a kiadásból.

Április 30-án megjelent a Streets of Rage 4, amely korszerű körülmények között támasztja fel a legendás sorozatot. A játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre kapható, az xboxos verzió kivételével ráadásul a hétvégén még 10 százalékos kedvezménnyel. Csekkoljátok a launch trailert!

Sajnos némi rossz hír is jutott a premier mellé, kiderült ugyanis, hogy a GOG-kiadásból kimaradt az online multiplayer lehetősége. A DRM-mentes verzióra áhítozó játékosok tehát csak egy gép előtt ülve élvezhetik a többjátékos módot, és ez így is marad, a fejlesztők ugyanis már megerősítették, hogy később sem pótolják ezt a funkciót.

Habár a DotEmu és a Lizardcube nem részletezte a döntés okát (tippjeink lennének), ami igazán kellemetlen, hogy ez a verzió épp ugyanannyiba kerül, mint a steames, amely hiánytalan tartalommal rendelkezik.

4.
4.
Clayman
#2: Köszi a tippet, de pont ezért fizetek a játékokért, hogy megveszem/előfizetek és játszok velük. Nehogymár nekem kelljen állítgatnom ezeket. A Frostpunkot is kiakartam próbálni, annál meg a felbontás állítása menüpontot nem tudtam előhozni a beállítások között, így 4k-ra állította, amit meg már nem bírt a gépem. Persze ott is tudtam volna változtatni az alapbeállításaimon, de nemááár.
3.
3.
#1: Most, hogy mondod leszedtem a játékot, rányomtam és a splash screen után bemegy teljes ablakba, lemennek a céglogók és kidob asztalra. Viszont én ezért biztos nem állítgatom a windows nyelvét semmire sem át.
2.
2.
Z01i
#1: Ha átállítod a rendszer nyelvét angolra és bejelentkezés (win) után egyből elindítod a start menüből akkor megy. Elég béna, de nekem így elindult.
1.
1.
Clayman
PC-n meg az Xbox game pass-os verziót nem sikerül sokaknak elindítani (köztük nekem sem).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...