C&C3 demó: játssz a NOD oldallal is!

  • Írta: Daks
  • 2007. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Command & Conquer 3: Tiberium Wars pár napja megjelent demójában csak a GDI oldal próbálható ki, ám egy kis trükközés után már a NOD is elérhető!
A Command & Conquer 3: Tiberium Wars pár napja megjelent demójában csak a GDI oldal próbálható ki, ám egy kis trükközés után már a NOD is elérhető!

A NOD oldal vezetésének előcsalogatásához nem kell mást tegyél, mint menj a Skirmish menübe, az Army részlegben kattints a legördülő nyílra, válaszd ki a NOD-ot, majd ha megvan, akkor nyomd meg az "N" billentyűt! A gép által vezérelt oldalhoz a "G" betűvel ugyanígy rendeld hozzá a GDI-t, és már indulhat is a csata. Jó szórakozást!
7.
7.
Ca$h
Király! NOD pusztit, mint mindig, szuper hight-tech, mindene stealth, és sokkal gecibb mint valaha! NOD RULZ FOREVA!!! :)))
6.
6.
Dakkon
köcce névtelen idegen! :D
5.
5.
Dakkon
szijasztok nem tudjátok hogy tudom úgy kizippelni a fájlt, hogy ne írja ki mindig h kevés a hely a C:/-n? szóval a c-n csak 700mega van szabad és nem is tok többet felszabadítani, és a zip a c-rúől zabálja le a helyet. nem tudjátok hogy tom kiiktatni a problémát?
3.
3.
General Thomas
7: csak nem te voltál az Mast3rmind? :D
2.
2.
Mast3rmind
legalább a forrást említhetted volna Daks :S
1.
1.
noa13
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!Üdv.Mindenkinek!Tudna valaki nekem segiteni?Leszedtem a demot és nem tudom fee telepiteni,a telepités végén kiÍr egy hibát+a telepités nagyon lassan indul el.Azt hittem,hogy rossz az exe és leszedtem már vagy 5 különbözö helyröl,és akkor sem müködik!!!Mi lehet a probléma??A gépenek valoszinüleg birnia kellene.Telpit,de a végén el tünik a semmibe!Elöre is köszönöm a segitségeteket!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...