Apex Legends - traileren az ötödik szezon

  • Írta: szlav
  • 2020. május 10.
  • Videó
Link másolása
Loba oldalán kincsekre vadászunk majd az Apex Legends ötödik szezonja során. A megszokott kozmetikai újdonságok és új Battle Pass mellett egy hónapokra szóló küldetéssorozat vár ránk a Kings Canyon átalakított pályáján.

Május 12-én kezdetét veszi az Apex Legends következő szezonja, a Fortune's Favor, a Respawn pedig végre mindent elárult arról, hogy pontosan mi is vár majd ránk az elkövetkezendő pár hónapban. A sztori központjában természetesen a legújabb játszható hős, Loba áll majd, aki egy kiadós kincsvadászatra hívja a játékosokat.

A Season 5 egy központi küldetéssorozat köré épül majd. Természetesen ezúttal is kapunk hagyományos szezonbérletet, de még több kozmetikai extrát vághatunk majd zsebre, ha teljesítjük Loba küldetését. Összesen kilenc titokzatos ereklyét kell felfedeznünk, melyeket elszórva találunk majd a Kings Canyon jócskán átdolgozott területein.

A mérkőzéseink során Treasure Pack névre hallgató kincsesládákkal is találkozhatunk majd - érdemes lesz ezeket begyűjteni, hiszen minden ötödik ládikó után megnyílik előttünk a vadászat lehetősége. Ezek a hetente induló "Huntok" a Kings Canyon éjszakai változatára kalauzolnak el bennünket, ahol szólóban vagy csapatban kell túlélnünk a vadon próbáit - a sikeres vadászat után a kilenc ereklye egyike ütheti a markunkat, ezzel pedig további skineket és kiegészítőket oldhatunk fel.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...