PlayStation VR-ra is ellátogat a Pistol Whip

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi év egyik legjobb VR-játéka volt a Pistol Whip, a PlayStation VR-tulajokat azonban kihagyta a mókából a Cloudhead Games. Most már nekik sem kell sokáig böjtölniük, július végén jön a PlayStation-változat!

Tegnap tartotta az UploadVR az E3-pótló eseményét, amire a Pistol Whipet jegyző Cloudhead Games is bejelentéssel készült: a srácok felvázolták a teljes idei roadmapjüket, amelynek a következő állomása az, hogy július 28-án PlayStation VR-ra is ellátogat a nagy sikerű lövöldözős ritmusjátékuk. 

Habár a PlayStation-kiadás gőzerővel készül, természetesen a PC-s és az Oculus Quest-változatról sem feledkeztek meg a készítők. Augusztusban érkezik a The Heartbreaker Trilogy frissítés, amely új, békésebb körítést ígérő pályákat hoz magával - az inspirációt a tavalyi év egy másik meglepetésjátéka, a Sayonara Wild Hearts szolgáltatta a fejlesztők szerint. Az újdonságok közé két módosító és egy adag pisztoly is befért természetesen.

Az év végén pedig egy új, nagyobb kiegészítő várható, ez a The Concierge címet viseli, és állítólag "teljesen új korszakot" jelent majd a Pistol Whip történetében. A csomag az első Action Packkel párhuzamosan rajtol, amely új pályákat, ellenféltípusokat és fegyvereket hoz magával, mindezt egy új kampányba ágyazva.

4.
4.
abydos
#3: Ennek kifejezetten örülök! Én köszönöm :)
3.
3.
fojesz
2.
2.
abydos
Ezt csak azért írom, mert érdemes lenne lassan ezt a platformot is megemlíteni itt-ott, mert létezik és csak úgy mellesleg a legfontosabb VR platform jelenleg....
1.
1.
abydos
"PC-s változatról sem feledkeztek meg a készítők." ahogy ők a Questről sem, ami amúgy a legjövedelmezőbb VR platform, még a PSVR-nak is a duplája szokott lenni minimum a játékeladásoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...