The Sims 4 - középpontban a kötés

  • Írta: gorien
  • 2020. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
A The Sims 4 legújabb DLC-je egy nem mindennapi hobbinak hódol: a kötésnek. Simjeink a kötőtűk megszállottjaivá válhatnak, hogy aztán ruhától kezdve terítőig nagyjából bármit képesek legyenek összehorgolni.

A The Sims 4 életében a június a környezettudatosság jegyében telt, az Eco Lifestyle nevű expanzió nemcsak kiegészítőket, de olyan tevékenységeket is hozott, amelyek révén játékbéli szomszédságunk zöldebbé tételéért dolgozhatunk. A júliusi kiegészítő egy Stuff Pack lesz, amely középpontjában - egy közönségszavazást követően - a kötés áll.

A Nifty Knitting ennek értelmében elsősorban csak holmikat ad a játékhoz, meg természetesen a kötés jártasságát. Az előzetes bemutatja, hogy hányféle dolgot lesznek képesek simjeink létrehozni új hobbijuk segítségével, a szórakozásból pedig akár megélhetés is lehet, ha a Plopsyn továbbad rajtuk virtuális emberkénk. És ha már fonálról van szó, úgy hírlik, az Unravel hőse, Yarni is beugrik egy cameóra.

A DLC július 28-án lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Nem ez az egyetlen, ami júliusban a The Simsszel történik: Spark'd címmel valóságshow-t is kap a sorozat július 17-tel kezdődően.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...