XCOM 2 - iOS-re is érkezik a kollekció

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Feral Interactive jelentette be ma délután, hogy hamarosan iPhone-okon és iPadeken is visszaszoríthatjuk az idegeninváziót, hiszen november elején iOS-re is megérkezik az XCOM 2: Collection.

Röviden és tömören a lényegre tört a fejlesztést végző Feral Interactive, amikor a minap hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik iOS-re az XCOM 2: Collection. A kollekció az alapjátékot és a War of the Chosen kiegészítőt foglalja magába, valamint négy extra tartalommal megpakolt DLC is helyet kapott benne. A bejelentés mellé egy félperces trailer is érkezett:


A támogatott iPhone-ok listája a jelenleg: iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, és mindegyik iPhone, amely az iPhone X után jelent meg.

A támogatott iPadek listája pedig: az összes iPad Pro, amely 2017 óta került a boltokba, valamint az összes olyan iPad, amelyet 2019 óta adtak ki.

Az XCOM 2: Collection jelenleg elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switchre, és november 5-től az iOS-eszközökön is megtalálható lesz egy 28 eurós árcédulával ellátva.

1.
1.
Daniel21
Omg. Lehetne hogy androidra is kiadják? :o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...