Ingyenes hetet tart a PC-s Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Akció
A mai naptól kezdve egész héten bérmentve pörgethető a Left 4 Deadbe oltott Warhammer-hack n' slash, vagyis ismertebb nevén a Warhammer: Vermintide 2. Az ingyenes időszak alatt ráadásul hatalmas kedvezménnyel szerezhető be a játék.

Ismét egy ingyenes próbaidőszakkal jelentkezik a Warhammer: Vermintide 2 a Steamen, ami ráadásul a mai naptól kezdve egészen vasárnapig nyüstölhető, így bőven lesz idő kitanulni a skaven és káoszfattyak ritkításának művészetét.

A Vermintide 2 a Left 4 Dead-játékok nyomdokain haladva az egyik legszórakoztatóbb kooperatív slasher, ami jelenleg a piacon kapható, szóval ha tetszett a Valve zombis FPS-e, a Fatshark játékával is érdemes lehet egy próbát tennetek.

Külön jó hír, hogy amennyiben a héten megtetszik az akció-RPG, akkor most 75 százalékos kedvezménnyel - mindössze 7 euróért - csaphattok le az alapjátékra, de természetesen az összes eddig megjelent DLC-t is nyomott áron adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez.

2.
TolokocsisIsBack
#1: Sajnos en sem nyomom mar annyit, pedig az egyik legjobb Co-op moka. Rengeteg oram van benne. Mar majdnem kivan maxolva az osszes karakter is.
1.
BrockSamson
Nagy kedvenc; ha mar nem is toljuk napi szinten, mindig jo moka beugrani egy kis hentelesre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...