Apex Legends - előzetesek a hetedik szezonhoz

  • Írta: szlav
  • 2020. október 29.
  • Videó
Link másolása
Néhány napon belül kezdetét veszi az Apex Legends hetezik szezonja, az Ascension, amely egy új pályával és egy új hőssel várja majd a játékosokat. Csekkoljuk le a róluk szóló előzeteseket!

November 4-én nagy napja lesz az Apex Legendsnek, hiszen amellett, hogy a játék ekkor debütál először Steamen, kezdetét veszi a legújabb szezon is. A Season 7 - Ascension leglátványosabb újdonsága az Olympus névre hallgató új csatatér lesz, melynek színes-szagos helyszíneibe már az igen látványosra sikeredett launch trailer is betekintést enged.

Akik pedig igazán közelről figyelik a játék alakulását, azok néhány napja elcsíphették a Stories from the Outlands - Promise névre hallgató videót is, amelyben elsőként mutatkozott be az Apex Legends legújabb játszható hőse, Horizon. A harsány skót akcentussal beszélő tudósnő képességeiről egyelőre csak spekulálhatunk a videók alapján, de biztosak lehetünk benne, hogy a következő pár napban a Respawn csapata többet is elárul majd róla.

Az Apex Legends PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszható lesz a next-gen konzolokon is. Készül egy Nintendo Switchre szabott verzió is, ez azonban csupán 2021-ben jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...