Demon's Souls - képeken az új karakterkészítő

  • Írta: gorien
  • 2020. november 5.
  • Képek
Link másolása
A Bluepoint alaposan kitett magáért, hogy új köntösben keltse életre a Demon's Soulst. Mivel közeleg a megjelenés, egyre több anyagot kapunk róla, amelyek közül a legfrissebb a karakterkészítőt és a fotómódot veszi górcső alá.

Már csak két hetet kell várnunk, hogy magunk is megtapasztaljuk, milyen munkát végzett a Bluepoint a From Software klasszikusával. Eddig is láthattuk már, miként fog festeni, hallhattuk, milyen lesz a zene alatta, és biztos, hogy bőven lesz segítségünk hozzá. A legfrissebb blogposztban az újraalkotott karakterkészítőről és a fotómódról hallhattunk. 


A fejlesztők tudják, hogy a karakterünk megalkotása az egyik legfontosabb módja lehet annak, ahogy a játék világához kapcsolódunk, ezért jócskán kibővítették a lehetőségeket. A különböző vonásoknak 16 milliónál is több kombinációja lehetséges, ezekből meg is mutattak néhányat. A csapat szerette volna, hogy ne csak a páncélok és fegyverek miatt érezzük sajátunknak a teremtményünket.


Ha pedig szeretnénk eldicsekedni mindenkinek alkotásunkkal, vagy megmutatni, miféle helyekre veti őt a balsors, akkor a fotómód épp kapóra jön. Számtalan opciód lesz, hogy testre szabd a képet, amit készíteni óhajtasz: kikapcsolhatod a sisakot, a fegyvert, de akár az egész figurát is, ha csak a látványt szeretnéd megörökíteni. A karaktered pózán és arckifejezésén is változtathatsz, és megannyi filter áll majd rendelkezésedre.

A Demon's Souls nálunk november 19-én jelenik meg PlayStation 5-re.

1.
1.
Goromi
Ezekre az arcokra nem lennék büszke.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...