Demon's Souls - képeken az új karakterkészítő

  • Írta: gorien
  • 2020. november 5.
  • Képek
A Bluepoint alaposan kitett magáért, hogy új köntösben keltse életre a Demon's Soulst. Mivel közeleg a megjelenés, egyre több anyagot kapunk róla, amelyek közül a legfrissebb a karakterkészítőt és a fotómódot veszi górcső alá.

Már csak két hetet kell várnunk, hogy magunk is megtapasztaljuk, milyen munkát végzett a Bluepoint a From Software klasszikusával. Eddig is láthattuk már, miként fog festeni, hallhattuk, milyen lesz a zene alatta, és biztos, hogy bőven lesz segítségünk hozzá. A legfrissebb blogposztban az újraalkotott karakterkészítőről és a fotómódról hallhattunk. 


A fejlesztők tudják, hogy a karakterünk megalkotása az egyik legfontosabb módja lehet annak, ahogy a játék világához kapcsolódunk, ezért jócskán kibővítették a lehetőségeket. A különböző vonásoknak 16 milliónál is több kombinációja lehetséges, ezekből meg is mutattak néhányat. A csapat szerette volna, hogy ne csak a páncélok és fegyverek miatt érezzük sajátunknak a teremtményünket.


Ha pedig szeretnénk eldicsekedni mindenkinek alkotásunkkal, vagy megmutatni, miféle helyekre veti őt a balsors, akkor a fotómód épp kapóra jön. Számtalan opciód lesz, hogy testre szabd a képet, amit készíteni óhajtasz: kikapcsolhatod a sisakot, a fegyvert, de akár az egész figurát is, ha csak a látványt szeretnéd megörökíteni. A karaktered pózán és arckifejezésén is változtathatsz, és megannyi filter áll majd rendelkezésedre.

A Demon's Souls nálunk november 19-én jelenik meg PlayStation 5-re.

5.
Drraco
#3: Jogos. Az MMO-kban ez már megszokott, kínkeservesen megalkotod a neked tetsző karaktert, aztán kb soha többé nem látod. :D (Szerencsére a legtöbb MMO már alkalmazza a "hide helmet"-funkciót.
Mindenesetre én szeretem az igényes karakter-kreáló lehetőségeket. Néha több időt eltöltök velük, mint a tényleges játékkal. :D
4.
Goromi
#3: Ki hord nehéz páncélzatot?
3.
Putin csodás arccsontja
Teljesen rendben van ez. Amúgy nem mintha nem lenne páncél rajta majd végig...
1.
Goromi
Ezekre az arcokra nem lennék büszke.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...