Black Ops: Cold War - íme, a PS-exkluzív tartalmak

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 8.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrég kiderült, hogy azok a játékosok, akik a Sony konzoljain ruháznak be a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra, azok az exkluzív játékmód mellett még gyorsabban is fognak szintet lépni, mint a többi platform tulajdonosai.

Pár hete már tudjuk, hogy az idei Call of Duty sem marad platformexkluzív tartalom nélkül, ami ezúttal szintén a PlayStation-tulajok jussa lesz egy éven át a Zombie Onslaught játékmód képében. Ez azonban még nem minden, aki a Sony konzolját részesíti előnyben a Black Ops: Cold War esetében, az könnyen beelőzheti majd a többieket a szintlépésekben is.

Amennyiben PS4-re vagy PS5-re vásároljuk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold Wart, a következő extrákat élvezhetjük:

  • Battle Pass Bundle bónusz - azok a játékosok, akik megvették a Battle Passt, további 5 tiert ugorhatnak: ez összesen 25 tiert jelent nekik.
  • PlayStation Party bónusz -  ha a PlayStation-játékosok együtt játszanak, akkor az további 25 százalékos fegyver-XP bónuszt jelent nekik, ami cross-platform csapattársak esetében is érvényes.
  • Double XP bónusz - a PS-tulajok havi rendszerességgel számíthatnak majd exkluzív, 24 órás dupla tapasztalati pontos napokra a jövőben.
  • Extra Loadouts - a Sony konzoljain játszóknak további két loadout is üti a markát, amikor elérik a negyedik szintet, és felnyitják a Create-A-Class opciót.


A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PS5-re.

4.
4.
r3dman
3.
3.
Helium Prime
Az Astros playroom videóval olyan szinten megvette a gyereket anya (jó engem is),hogy nem győzöm mondogatni hun van még karácsony! Ezek a funkciók is opcionálisak szóval én örülök neki,ha nem hallom az én szűkös játék időm közben,hogy apa gyere már segíts vagy menjél segíts már neki :)
2.
2.
frankdelgado
Nehèz volt a jàtèk a ps felhasznàlóknak. Van ilyen....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...