Frissítve: Cyberpunk 2077- beszáll a Run the Jewels

  • Írta: szlav
  • 2020. november 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Korábban is hallhattunk már egy-egy dalt a Cyberpunk 2077 OST-jéről, most viszont kezd egyre világosabbá válni, hogy a CDPR igazi zenei sztárparádét hozott össze a játékhoz. A No Save Point című számot például a Run the Jewels szállította.

Nem csak synthwave-ből és neurofunkból áll a 2077-es év zenei palettája - maga Johnny Silverhand is kőkemény punkzenével hozza lázba a közönséget a Samurai frontembereként. Természetesen nem veszett el a kemény hip hop sem, a zsáner pedig nem is találhatott volna jobb képviselőt a Run the Jewels duójánál, akik a No Save Point című számmal erősítik a játék soundtrackjét.

Az már gyakorlatilag garantálható, hogy kellőképp változatos lesz a játék zenei palettája, hiszen a lemezen többek közt feltűnik majd Grimes, A$AP Rocky, Gazelle Twin és a Refused is.

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re - a next-gen frissítés később várható a játékhoz.

Update! Időközben a hivatalos videoklip is befutott:

20.
20.
hedzsooo
#19: Jajj, te kis ünneprontó! :D

...Én meg már meg sem merek itt szólalni lassan a C2077-es híreknél! XD :D
19.
19.
Őrnagy
Tudom, nem szokás az ilyesmi, biztos meg is kapom érte a magamét, de kénytelen vagyok őszintén elmondani :
-Nekem ez tetszik.
18.
18.
Goromi
#17: Csak az eddig bemutatott zenékben eddig annyi CP hangulat volt mint zsinagógában a fityma.
17.
17.
Drraco
Furcsák az emberek. Valószínűleg nem ez lesz az egyetlen zene a játékban, amit 100 órán keresztül KELL hallgatni. Még az is lehet, hogy át lehet ugrani. Sőt, de ez már tényleg futurisztikus: lehet, hogy le lehet némítani.
És még az is előfordulhat, hogy valakinek épp ez fog tetszeni, a többi pedig nem.
15.
15.
#14: Igen. Nekem sem a szívem csücske a rap, de minden zenei stílusban van jó és szar. Mozart sem csak minőségi darabokat írt. Megrendelésre is gyártott, jómunkásember volt.
13.
13.
Goromi
#8: Másik lengyel cyberpunk game, Ruiner, csöpög belőle a hangulat zeneileg és vizuálisan is gettózaj nélkül.
11.
11.
Ooorky
#10: Egyrészt alagsor, másrészt mi a jó büdös francot akartál ezzel az értelmezhetetlen, összehányt szarsággal mondani?

Az eredeti cyberpunk rpg-t 1988-ben írták, akkor ők ironikusan 2020-re prognosztizálták ennek a számukra beteg jövőnek az eljövetelét.
És igen, a feka rap zene is beletartozott.
10.
10.
SLi
#9: ez szerinted a jövő? lol majd esetleg gyere fel az alaksorból, vagy nézz néha ki az ablakon, és azt is elárulom hogy nem a rap zene miatt ez a helyzet vagy hogy az ezt a rendszert szolgálná, egy tájékozatlan , beteg elme képzelégése
9.
9.
Ooorky
#5: Nekem a notebook-hoz adták, eddig tetszik, sztem ki is húzom vele a CP '77-ig :-)

#7: pont ez a cél, a cyberpunk világa BETEG.

Egy olyan jövőképet fest fel, ahol a devianciák és drogok uralják a mindennapokat, a "normalitás" kihalóban, kormányok tehetetlenek a mega cégek ellen, akik szándékosan lezüllesztik az embereket, hogy agyatlan szolgák legyenek. Ennek megfelelő a zene is amit hallhatsz.
5.
5.
KopyAti
A Vallhallát megvettem Ps4-re, de ezt már nem fogom. Csalódás volt az AC:V grafikailag, mert nagyon látszik rajta, hogy next gen volt a cél, és jelen genre, még Pro-n is látszik, hogy downgrade-elve lett a játék! Gondolom ennél is ez lesz a helyzet! Mivel eléggé grafikabuzi vagyok, inkább várok vele Ps5 ig, még akkor is, ha csak februárban jutok hozzá.
3.
3.
Goromi
Annyi cyberpunk stílusú remek előadó van, minek ez a sok szar? Ez nem GTA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...