Az összes James Bond-film felkerül az HBO GO-ra

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha nagyon nem bírjátok már, amíg mozikba kerül a Nincs idő meghalni, vagy épp filmmaratonnal gyúrnátok az új rész érkezésére, itt a tökéletes alkalom: decembertől az összes James Bond-film bekerül az HBO GO kínálatába.

Viszonylag ritkán számolunk be arról, hogy mi mindennel bővülnek a különböző streamingszolgáltatók kínálatai, de amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy december 1-től az HBO GO-ra a teljes James Bond-sorozat felkerül majd - a csatorna ezzel szeretne tisztelegni a nemrég elhunyt Sir Sean Connery és az épp ma 25 éves Aranyszem előtt.

A felhozatal egészen pontosan 26 filmet foglal magába, így felvonultatja az 1962-es Dr. Nótól kezdve a 2015-ös Spectre - A fantom visszatérig az összes epizódot, illetve az 1967-es paródiát, a Casino Royale-t és az 1983-ban bemutatkozott nemhivatalos folytatást, a Soha ne mondd, hogy soha címűt filmet is. 

Sajnos azt nem tudtuk, hogy meddig maradnak a filmek a szolgáltatás kínálatában, de bízzunk benne, hogy hagy nekünk a csatorna időt arra, hogy lepörgessük őket mind!

18.
18.
Nate Hope
#10: Daltont én is bírom, simán kijárt volna neki még minimum 3 film, de a saját korában egy ilyen érzelmesebb, sebezhetőbb Bond túl éles váltás volt Moore komikus és szuperhősösebb vonalához képest. Viszont szerintem a két Dalton-film így utólag nézve kicsit elősegítette azt, hogy később a sorozat fel tudjon támadni Brosnannel, és az előzőekhez képest realisztikusabb hangvétellel tudjon igazodni a '90-es évek elvárásaihoz.
16.
16.
delphijos
#14: Hát ott valami sávszélesség gond van ( volt ) akkor , hogy csak a legrosszabb bitrate-el megy.... ( bár az eredeti kommentben pc-t emlegettél, nem tudom hogy jött a led tv... )
15.
15.
Norbiii
Sean Connery és Pierce Brosnan-féle James Bondokat imádtam, Roger Moore részek már annyira nem tetszettek, Connery szerintem jobb volt. Az új Bondokat nem láttam.
14.
14.
Falcon
#11: 4k organikus led tv m van csak arrol tudok beszélni amit látok ès még mindig tartom a 360p t igen
13.
13.
Falcon
#7: Netflix kategoriakkal szebb volt azt is probaltam 1 hònapot hangban képben is kategoriákkal jobb volt csak kínálat jó részét feliratos sorozatok tették ki ami nem tetszet
12.
12.
RangerFox
11.
11.
delphijos
#4: Persze, persze. 360p..... kérlek mesélj még. Persze olcsóbb ingyen, de azért még nem kell a nagyottmondás....
10.
10.
Gykrizsi
#9: Moore érára szerintem alapvetően igaz, hogy kicsit/nagyon öreg volt a partnereihez :)
Daniel Craig nekem inkább Timothy Dalton két filmjében volt felfedezhető elég erősen. Mondjuk én Daltont nagyon bírtam, sajnálom hogy ő ilyen elfeledett lett Bond szerepében. Alapvetően aki az új Craig filmeket bírja, azok szerintem az első filmjét mindenképpen nézzék meg.
Szerintem ha úgy is felkerülnek, adok egy esélyt Őfelségének újra, hátha másodjára bejön.
9.
9.
Nate Hope
#8: Az aranypisztolyos férfi nekem személy szerint eléggé közepes, bár az tény, hogy nem az a legrosszabb Bond-film.
A Holdkelte egészen addig korrekt (vagy legalábbis nem rosszabb mint egy átlag Moore-os Bond), amíg ki nem mennek az űrbe, onnantól kezdve borzalom :D
A Halálvágta sem lenne olyan rossz, de Moore-on már látszik, hogy alig bírja a tempót, az meg külön vicces, hogy nálánál több mint 20 évvel fiatalabb nőkkel hetyeg :D
Az Őfelsége szerintem az egyik legjobb rész, bőven megelőzte a korát (kb. előre is vetíti, hogy mire számítsunk Daniel Craig-től, sokkal komolyabb és mélyebb, mint az előző öt epizód, annak ellenére, hogy Lazenby csapnivaló színész.
8.
8.
Gykrizsi
#5: Jó lista, én még hozzátennék párat. Az aranypisztolyos férfit, az szerintem még egy ikonikusabb rész, bár sokszor inkább megmosolyogtató, mint jó. A halálvágta sem vészes szerintem, Christopher Walkent tökre bírtam benne. Ja és a Moonraker, aminek az utolsó húsz percét, a "csatajelenetet" látni kell, filmtörténelem.
Én speciel az Őfelségét nem tudom ajánlani, bár tudom, hogy sokan szeretik, de én nagyon nem szerettem. Lazenby annyira rossz volt, hogy nem tudtam elvonatkoztatni tőle. Ha más játsza akkor talán, de így, A vége sem tetszett.
7.
7.
Gykrizsi
#4: Én 4K TV-n használom, és semmi gond sincs a minőséggel. Nem sokban marad el a Netflixtől. Próbáld ki szerintem újra, mert valami gond lehetett ott szerintem.
6.
6.
habaen
#4: Was? Milyen minőségbeli kifogásod van?
5.
5.
Nate Hope
#3: Dr. No
Oroszországból szeretettel
Goldfinger
Tűzgolyó
Őfelsége titkosszolgálatában
Élni és halni hagyni
A kém, aki szeretett engem
Szigorúan bizalmas
Halálos rémületben
A magányos ügynök
Aranyszem
A holnap markában
A világ nem elég

- nagyjából ezek a legjobbak.
4.
4.
Falcon
Én egy sorozatot nem birtam megnézni abban a minöségben ami a hbo go n van nemhogy filmet
Pc meg 360p ben jobb kèp van ugyhogy 1 honap után lemondtam pc men meg nézem.a nativ 2160p inkább
3.
3.
RangerFox
Én csak a Craigeseket láttam. Azelőttről melyiket érdemes megnézni? (Imdbn nem olyan az értékelésük, és az akció filmek nagyon rosszul öregednek...)
2.
2.
Nate Hope
Nagyon jó hír, bár múlt télen végignéztem az összeset, ki tudja már hanyadjára. De lehet, hogy ennek örömére megint nekiállok.
1.
1.
Gykrizsi
Bár a filmeket mindet láttam, a két nem huvatalos rész kimaradt, így azokat mindenképpen pótlom, bár elvileg elég rosszak. Mindenesetre elég korrekt kis csomag, hogy így egybe felkerülnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...