Az első képek az új Resident Evil-film forgatásáról

  • Írta: gorien
  • 2020. november 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Constantin Film még nem végzett a Resident Evil-adaptációkkal a Paul W. S. Anderson-féle feldolgozások után sem. Az első két játékot feldolgozó reboot forgatásáról kaptunk most néhány képet.

Októberben derült ki, milyen stábbal vág neki Johannes Roberts rendező a Resident Evil-filmszéria rebootolásának: többek között Kaya Scodelariót, Robbie Amellt és Tom Hoppert láthatjuk majd a játékok jól ismert karaktereinek megfilmesítőjeként. A készítők ígérete szerint a reboot az első két játékból merít majd, és a most internetre szivárgott forgatási képek ennek eddig nem mondanak ellent.


Sokat persze nem árulnak el, de a semminél azért ez a csokor is több. A képek java egy Raccoon City Police és S.T.A.R.S. feliratokkal ellátott helikoptert ábrázol, valamint egy épületdíszlet-darabot, amit akár a Spencer-birtok jeleneteihez is használhatnak.

Ahogy zajlik a forgatás, ismerve az internetet, lehet majd számítani további szivárgásokra meg persze hivatalos marketinganyagokra, amelyek remélhetőleg többet is elárulnak majd. Addig pedig reménykedhetünk, hogy ez a feldolgozás jobban sikerül, mint a megfáradó Paul. W. S. Anderson-féle filmek.

3.
3.
suresz
Talán a monste hunter-ben még reménykedhetünk! ;)
2.
2.
Slik
valo igaz h annal rosszabbat csak nehezen lehetne osszehozni
1.
1.
Nate Hope
A Kaptár-sorozat után már csak felfelé vezethet az út.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...