Fortnite - decemberben jön az előfizetéses rendszer

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 24.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hét múlva élesedik a Fortnite ötödik szezonja, amelyben többek között egy újfajta előfizetéses opció, a Fortnite Crew is helyet kapott. Az előfizetőket játékon belüli valutával és egy exkluzív skincsomaggal várja többek között az Epic Games.

Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások, így miután megtudtuk, hogy Galactus debütálása zárja a Fortnite negyedik szezonját, az Epic Games bejelentette, hogy új előfizetéses lehetőséggel bővül a népszerű multiplayer játékuk, amely a Fortnite Crew fantázianevet kapta.

Akik beneveznek új szolgáltatásra, azoknak havonta 12 dollárt kell majd érte kifizetniük, de ezért cserébe azonnal 1000 V-Bucks üti a markukat, valamint megkapják az aktuális Battle Pass tartalmait is. Ezen túl az előfizetők egy kozmetikai csomagot is a gyűjteményükben tudhatnak majd, amely magába foglal egy exkluzív skint és a hozzátartozó felszerelést.

A Fortnite Crew december 2-től lesz megvásárolható, amikor elindul a játék következő szezonja.

1.
1.
hedzsooo
December 2-an maris elindulna a kovetkezo szezonja? De hiszen meg csak most fogjak lezarni az aktualis, Galactus meg meg sem erkezett..., ezt nem vagom. Azt hittem tobb ido lesz gyepalni Galactus-t, na sebaj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...