A Fortnite a G. I. Joe-val is találkozik

  • Írta: gorien
  • 2021. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Hasbro népszerű akciófigura-sorozata sem marad ki a Fortnite nevezetű, egyre nagyobbra hízó crossover-eseményből. A különböző világok legnagyobb harcosait összegyűjtő szezon következő vendégszereplője tegnap meg is érkezett.

Ezen ponton egyértelmű, hogy kétfajta franchise létezik a világon: ami már crossoverezett a Fortnite-tal, és ami majd eztán fog. A DC- és Marvel-karakterek, Kratos, a Mandalorian, a Terminátor és a többiek mellé nemrég valódi focicsapatok mezeiből is kaptunk egy válogatást, az Epic pedig természetesen nem lassít.

A következő crossover-karakter a G. I. Joe-figurák népszerű nindzsája, Snake Eyes, akit tegnap óta a boltban lehet beszerezni. Ezernyolcszáz Vbuckért cserébe nemcsak a skint kapjuk meg, de egy egyedi csákányt és táskát is – ezek a kard és a hüvely szerepét látják el, együtt pedig kiadnak egy kardelőrántós animációt is.

A Fortnite játszható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen és mobileszközökön is.

6.
6.
#5: Ha normalis jatekban lenne meg tapsolnek is, de ez a 100 fős search & destroy kegyetlen unalmas.
5.
5.
JohnSpartan
Példaértékü mennyi skin és tartalom érkezik ehez a jàtékhoz úgy hogy ingyenes. (Tudom hogy ez mind pénzbe kerül, de ki is lehet farmolni lófing pénzért is) Gyerekként leszoptam volna a bokám ha a G.I.Joe vagy Predi karakterrel rohangálhattam és aprithatom volna a népet. Nem játszok vele mert ott van az Apex vagy a COD ha battleroyal-al akarok nyomulni. Érdekes hogy Apex is ingyenes és már vagy a 4. Szezon bérletet veszem ki ingyé. 1x kellett 3000 ft-ot fizetnem érte, a többi rajtam múlott hogy ki szedem e a szezon tartalmakat.

Szép munka!
4.
4.
godach
Milyen, egy szűk látókörű emberek vagytok ti.
2.
2.
FekaFOB
Mivel nem találkozik ez a fostenger? El fog valaha múlni a népszerüsége ennek a hulladéknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...