Mégis lesz PlayStation 3-ra Crysis?

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét felröppentek a pletykák a készülő - PC-exkluzív címként bejelentett - Crysis konzolos változatairól: a CryTek ugyanis PS3-on dolgozó programozót keres.
Ismét felröppentek a pletykák a készülő - PC-exkluzív címként bejelentett - Crysis konzolos változatairól: a CryTek ugyanis PS3-on dolgozó programozót keres.



A jelentkező feladata az álláshírdetés szerint Cross Platform kódfejlesztés lenne, így a találgatások nem is tűntek alaptalannak: ugyanazon játék két verziójának összehangolására ez a megfelelő munka. Cevat Yerli azonban csípőből vágta rá az újságírói kérdésekre a "No comment!" választ, mely ezúttal azonban nem azt jelenti, hogy nem akarja cáfolni vagy megerősíteni a híreket, hanem a pletykával kapcsolatos véleményét összegezte az előző két szóval. Állítása szerint a CryEngine 2 fejlesztéséhez van szükségük a PS3-as jómunkás emberre.
17.
17.
Doky6
Látom sokan nem értenek a"dolgokhoz"!

Mostanában a gépeknek kell elérni a konzol erejét! He!!

Amúgy Crysis lesz ps3-ra! Fogalmam sincs hol jelentenek ki ilyen zöldségágyukat!! Úgylátszik a hivatalos veboldal se hivatalos! Milyen érdekes dolgok!!

http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3.htm
Itt egy kis tanulni való! Különösen ajánlom a grafikus egység teljesítményét! Bár a Cell-se kutya!!

Bár ennek ellenére nem fogom kidobni az ablakon a pc-t!

Csakhogy tisztában legyenek páran!!
16.
16.
QUAKE.5
crysis nem lesz konzolra ezt a hivatalos weboldal is megerösitette!

a kozol grafikája sohasem éri el a gép erejét !
15.
15.
kanduhrka
Amíg nem lehet normálisan irányítani az FPS-eket konzolon, addig tőlem akármi kijöhet rá. És itt nem a szétbutított Halora gondolok, mert az a vicc kategória.



(San Andreas automata célzása egyenesen nevetséges)
14.
14.
naval
Ps3-nak olyan grafikája van és lesz hogy felegyi pc-je a közelébe se ér.

tudomásul kell venni.

13.
13.
hunlord
Állandóan ez a Crysis vs konzol téma... X360-nál is ugyan ez volt, aztán cáfolták a hírt: most PS3-nál is lemegy ugyan ez? A lenti írásokra reagálva:

1. Cevat Yerli megmondta, hogy nem lesz a gáma konzolra és azt is, hogy idővel készítenek majd játékokat a nextgen konzolokra

2. Ahogy fojesz is megmondta: lesz MoH:A PC-re is, nem kell emiatt aggódni

3. A PC élt, él és örökké élni fog! :) (bárki bármit mond)
12.
12.
felegyi
Szerintem nagy baromság hogy a Crysis lessz PS3-ra!Vajon mi mért szeretnénk/szeretjük ezt a gamet?Azé me fasssszzzza a grafkója,és a fizika is qrva jóó,stb.,!PS3-on nemtudnák ezt az élményt visszaadni,ott nincs Directx 10 kompatibilis kari,az még jóidőbe fog telleni amig lessz!
11.
11.
felegyi
Eredetileg PC-re csinálták az Airborne-t!
10.
10.
fojesz
:))



15: A félreértés elkerülése végett: PC-re is lesz Medal of Honor: Airborne.
9.
9.
Constantin00
"Passion for making video games" ez már megvan. Már csak a többi hiányos...
8.
8.
HungaroCell
Akárhogy is, de ezekszerint PS3-ra jön majd ki olyan játék, ami a CryEngine 2-est használná, ami mindenképpen jó hír :)
7.
7.
kenny22
ezt a hírt én is néztem de rohadtul nem biztos sőt szetem egyáltalán nem a crysis fog megjelenni ps3-ra hanem max ugyan azzal a motorral fog megjelenni egy teljesen más játék majd valamikor
6.
6.
naval
új álláspontra jutottam:

mai naptól névtelen kis fa..okkal nem vitázok!!!!

5.
5.
SWBF2
Piroska néni,látszik hogy most szöktél a gyogyóbol LOL

Ez már a 4. "értelmes" hozzászólásod volt
4.
4.
Hycker
muhahaha ekkora egetverő baromságokat amiket itt olvasok :D eszküszöm jobb mint egy kabaré. Jön a crysis ps3ra? elöre definiált 640*480ba kb mert a vas nem birja el :D gyüjtögetés? ehhh én lehet hogy gyüjtögetek az apehtol kapott fizetésemből x összegig hogy aztán megvegyek egy belépőszintü felsökategoriás kártyát, de azzal évekig tolok akármit, nem kell lemondanom se a street fighter 2ről se a doom3rol és nocsak nocsak a crysisről sem. Valamint tudok photosopolni, flashezni, videot nézni bármilyen felbontásban, netezni, zenét hallgatni, letölteni, és sorolhatnám még estig. Ellenben egy konzol? megveszed örülsz. hazaviszed kevésbé. nagy meg fűt mint egy radiátor. teljesitményben messze alulmarad egy középfelső kategoriás pctől. Ne feledje senki hogy konzolon azért néz ugy ki egy játék ahogy mert az adott hardware-re van teljes egészében optimalizálva. Hasonlatként fel tudnám hozni a régebbi MAC operácios rendszereket, amik egy adott hardwareen mentek nagyot (mondjuk másra fel se lehetett rakni vagy ha igen naghy nehézségek árán). Summa summárum... Jöjjön PS3ra a crysis ha a crytekes fiuk ugy gondolják átportolják Legyen szép, legyen jó, NE qrják el és akkor majd mehet tovább a kulturált vitázgatás forumozás hogy melyik lett a jobb (bár eddig egy portolás se lett olyan amilyennek vártuk volna, talán a Riddick Xről PC-re), változott e vmi a storyban játékmenetben. Valamint egy előttem szolo megemitette hogy nem biztos hogy azért keresnek PS3 kodert mert hogy a jön erre a platformra hanem mert kitudja eladják majd PS3 fejlesztőcsapatoknak a cryengine2-t, mert hát szo mi szo nem egy rossz motorrol beszélünk.
3.
3.
Dakkon
FNorberto: teljes mértékig igazad van, mint ahogy jön pc-re a Gears of War, HAlo seria, Lost Planet, JAde Empire. stb...stb... a mindd-mindd konzol exkluzív cím. csak idő kérdése, semmi másé! meg is értem őket. ha már ennyit dolgoztak egy gammával míg megcsinálják, nem tart már annyiba, h átportolják egy másik gépre is.
2.
2.
naval
a pc-sek mindig vigasztalják magukat valami egetverő hülyeséggel.(most pl a kuka esete,amit nem értek,mert ha egy konzolnál teszem föl 5-6!évente generációváltás van,akkor is az új gép lefele kompatibilis,tehát a régi gammák ugyanúgy futnak!)

Gyűjtögess csak új kártyára!

Aztán ha megvan,egy év múlva egy másikra.

Mi Konzolosok akik meg 360-on vagy PS3-on nyomjuk,majd 5-6 év múlva!
1.
1.
FNorberto
3:te melyik pizsudban álmodtad hogy a Crytek portolta a far cry-t?Azt az ubi egyik csapata hozta össze gondolom egy hosszú hétvége után:DDe ebböl is multiplatform lesz.Lesz ez PC-re,PS3-ra és 360-ra is.A PC exlúzív szöveggel csak a vistát meg a DX10-et akarják eladni.Majd egy pár hónppal jön is a konzol verzió közel ilyen szépen:DÉn ezt jósolom/remélem:DDe ez szubjektív:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...