Baldur's Gate III - a negyedik patch már a kanyarban

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 16.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap este hét órakor újabb Panel from Hell-eseménnyel várja a rajongókat a Larian Studios, amiben nem csak a Baldur's Gate III jövőjéről lesz szó, de ezzel együtt élesedik a legújabb frissítés is az RPG-hez.

Akárcsak tavaly novemberben, a belga csapat ismét előre jelezte, hogy újabb nagyobb patch érkezik a korai hozzáférésben kalandozó Baldur's Gate III-hoz, ami ezúttal is inkompatibilis lesz az előző verziók mentéseivel. Szerencsére a legutóbbi alternatíva továbbra is biztosított azoknak, akik azért még befejeznék a kampányt a jelenlegi karaktereikkel.

A Larian egyelőre még nem árulta el, hogy mit tartalmaz majd a Patch 4, de holnap este hét órakor indul a Panel from Hell 2 műsor, aminek a keretein belül biztos, hogy szót ejtenek a friss tartalmakról, valamint az RPG-vel kapcsolatos újdonságokról.

1.
1.
Továbbra is köszönöm azon gamer társaim munkáját, akik minduntalan újrakezdik, tesztelik és a javaslataikkal fejlesztik nekem ezt a játékot. Én már úgy vagyok vele, hogy csak a végleges verzió érdekel, de annak elkerülhetetlenül nagyon komolyan neki fogok ülni. Bár igazából nincs is mit nekiülni, számomra ezt csak kipróbálni lesz érdemes és így is-úgy is rákattanaok egy az egybe, mint '71-be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...