Little Hope - ajándék rettegés a barátoknak

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 3.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a legújabb frissítése a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-nak, ami nemcsak a Curator's Cut játékmódot hozta magával, de visszatért az előző epizódból már ismerős Friend's Pass lehetősége is.

Határozottan elégedett voltunk a tavaly ősszel megjelent The Dark Pictures: Little Hope-pal, amihez most nemrég érkezett egy vadonatúj update, és vele együtt két fontos újítás is. Az újdonságok bemutatását egy dicsekvős trailerbe fűzték a készítők:

Az egyik ilyen extra tartalom a Curator's Cut, ami akkor válik elérhetővé, ha legalább már egyszer a cselekmény végére értünk. Ebben a játékmódban a következő végigjátszásunk alatt új jelenetekkel és választási lehetőségekkel találkozhatunk majd.

A másik újdonság, hogy most már az antológia legújabb fejezetében is éles a Man of Medanben megismert Friend's Pass, aminek a segítségével egy olyan barátunkkal retteghetjük végig a Shared Story módot, akinek nincs meg a Little Hope. Fontos megemlíteni, hogy ezzel a lehetőséggel csak egyszer élhetünk, illetve nem árt vele sietni, hiszen csak egy hónapig él az ajánlat.

1.
1.
logic5
Nagyon jó story volt, a végén meg is lepődtem. Megér egy misét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...