Előzetest kapott a Dynasty Warriors-film

  • Írta: szlav
  • 2021. március 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A videojátékok filmes adaptációi újabb reneszánszukat élik, és úgy tűnik, ebből a kínai filmipar is kiveszi a részét. Következőként a Dynasty Warriors költözik a vászonra, az előzetest pedig már most lecsekkolhatjuk.

A China 3D Digital Entertainment Ltd. még 2016-ban jelentette be a Dynasty Warriors mozis adaptációjának érkezését. Az érdekesség az, hogy Roy Hin Yeung Chow rendező már egy évvel később, 2017-ben befejezte a forgatást, és bár a posztprodukciós fázis egészen idáig elhúzódott, a trailer érkezésével úgy tűnik, hogy a stúdió készen áll arra, hogy masnit tegyen az alkotásra.

A Dynasty Warriors - a játékszéria számos epizódjához hasonlóan - a hadakozó fejedelemségek korában játszódik, de a film készítése során nem csak Kínában, de Új-Zélandon is forgattak jeleneteket. Ahogy azt az előzetes is hamar elárulta, természetesen nem maradnak el a széria ikonikus 1 vs. 1000-es összecsapásai sem.

A film április 29-én jelenik meg Hongkongban, egy nappal később pedig Kína többi részén. Egyelőre nem tudni, hogy nyugatra is eljut-e a produkció.

4.
4.
nemfontos
#1: Imádom... remek szórakozás irtani benne az ellent. Próbáld ki.
Én egyébként a "Warriors Orochi 3 Ultimate" -et pörgettem a legtöbbet, de a sorozat többi része is remek, egy két botlást leszámítva.
3.
3.
Aanash
Jèzus isten.
Mi törtènt a kèpernyőn???
2.
2.
JohnSpartan
#1: Inkább a távol Keletnek készűl ez a játék minthogy nekünk vagy a nyugatnak. Viszik mint a cukrot és ebből adódóan eljut hozzánk is. Amúgy a játékok nem voltak rosszak, kicsit repetitívek egy idő után és itt is bele esnek abba a hibába mint a Fifa vagy a COD és a hasonló évente kiadott bőr lehúzások.
1.
1.
Darksiders84
Ezt a játék sorozatot már az előző generációban sem tudtam megérteni, hogy a fenébe tudott ebből franc se tudja hány rész készülni 6-7-8.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...