Assassin's Creed: Valhalla - irány Írország!

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 19.
  • Letöltés
Link másolása
A következő hónapban élesedik az Assassin's Creed: Valhalla első nagyobb bővítménye, ami a Wrath of the Druids elnevezést kapta. Az új kalandok ezúttal Írországba kalauzolják majd Eivort.

Április 29-én Írországba indul Eivor, hogy az új területen egy Children of Danu nevű druidaszekta nyomába eredjen, valamint hogy jobban elmerülhessen a kelta mondavilágban. A Wrath of the Druids kiegészítőcsomag önállóan és a Season Pass részeként is megvásárolható lesz majd.

Mindeközben pedig kezdetét veszi a húsvéti Ostara Festival is, ahol ivós, íjászkodós és verekedős minijátékokkal várják az érdeklődőket egészen április 8-ig. Emellett három új, az ünnephez kapcsolódó küldetés is bekerült a játékba, illetve tematikus dekorációkat szerezhetünk a településünkhöz.

A Ubisoft egyébként hamarosan élesíti a játékhoz a Master Challenge-opciókat is, amiket a falunkba érkező titokzatos mestertől tudunk majd felvenni.

4.
4.
bitbandita
#3: Az ostarás piálós-bunyós meccseit nyomtam... volna. Háromszor fagyott le közben. Az Origins és az Odyssey egész jó volt, de ez a Valhalla szörnyű lett minden szempontból. Egyedül a Viking körítés miatt nem lett uninstall idő előtt, ami kár, mert a téma sokkal többet érdemelt volna :(
3.
3.
Mortis
ha jól látom a Lunden-es küldetésnél jelentkező sztoriküldetés közben eltűnő NPC-ket most sem javították ki...szerintem lemondok arról ,hogy valaha végigviszem ezt a játékot.
1.
1.
suresz
Na de mi van a Prince of persia sands of time remake-kel?!?! (komolyan)
Nem úgy volt hogy ma jelenik meg?! Arról nincs semmi hír?
PS store-on találom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...