Insurmountable - a hegymászós roguelike

  • Írta: gorien
  • 2021. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Halálos veszedelmek várnak minket a világ legmagasabb hegycsúcsain. A hideg, a szél, a változékony időjárás vagy a saját elfogyó készleteink is a halálunkat okozhatják, és a legkisebb hiba is vereséget ér ebben a roguelike-játékban.

A német ByteRockers' Games a legújabb játékában fagyos hágókba és havas hegytetőkre kalauzol minket, ahol a legkisebb hiba is az életünkbe kerülhet – épp, mint a való világban. Az Insurmountable egy roguelike kalandjáték lesz, ami a meghódíthatatlan meghódításáról szól: három halálos hegycsúcs megmászása során kell a legbiztonságosabb útvonalakat kiválasztanunk és a legjobb döntéseket meghoznunk.

A dolgunk nem lesz egyszerű, hiszen számtalan veszély vár ránk. Be kell osztanunk a készleteinket, legyen szó élelemről vagy oxigénről, a szeszélyes időjárás, a csontig hatoló hideg és a helyi vadállatok is az életünkre törnek. Ennek tetejébe pedig még a mentális egészségünket is meg kell óvnunk, miközben az út megtervezésétől kezdve a különböző helyzetekben való helytállásig minden egyedi kihívásokat tartogat.


Az Insurmountable április 29-én jelenik meg PC-n, valamikor utána pedig PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is. A fejlesztők egy későbbi Switch-port elkészítését sem zárják ki.

1.
1.
Viktor_The_Best
A kepnezegetot javitsatok mar vagy csereljetek le, mert nem is az a kep toltodik be amire rakkantintok! Ez szornyu!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...