Jövő héten bejelentik a Call of Duty 4-et?

  • Írta: Fight!
  • 2007. április 21.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Ward fórumán az egyik adminisztrátor hozzászólásából arra lehet következtetni, hogy jövő héten bejelentik végre a Call of Duty negyedik részét.
Az Infinity Ward fórumán az egyik adminisztrátor hozzászólásából arra lehet következtetni, hogy jövő héten bejelentik végre a Call of Duty negyedik részét. Az úriember hozzászólásának egy részlete:

"Nagy dolgok, melyek április 28-án történtek:
  • 1758: James Monroe, az Egyesült Államok ötödik elnöke megszületett
  • 1788: Maryland hetedik államként fogadta el az USA új alkotmányát
  • 1932: Embereken használható oltóanyagot jelentettek be a sárgaláz ellen
És most... 2007. április 28-án valami olyasmi fog történni, mely legalább olyan jelentős - ha nem jelentősebb - lesz mint a fentiek. Készen álltok?!"

27.
27.
LACKA0670
ez mind szép és jó lenne, de mire ezt megcsináltnák + a motor hozzá... nem lenne elég 3-4 év sem ennyi dolog kifejlesztéséhez, de mondjuk a Crytec most egy naon jó motort fejlesztett de annak van ám kicsi gépigénye is :D szal akármit mond akárki ennek a cod4-es dolognak így kellett történnie és pár (vagy inkább sok) ember miatt nem fogják a játékot WW2-re nyomni...
26.
26.
Adam9212
Mondjuk lehetett volna mégjobb grafikát, élethűbb effekteket, eredetihez közel álló fegyverhangokat, élethűbb mozgást, ahogy már említetted jobb MI-t, jobb sebzési rendszert, élethűbb betalálási pontokat, rombolható környezetet, vezethető járműveket !BÁRHOL! és egyébb más apróságokat. Pl. súrolások és hegek az emberek arcán és stb. :)
25.
25.
kanduhrka
Mit lehetne még beletenni a ww2-ből? Esteleg durvább sebzési és animációs rendszert,hogy ne fulladjon hentelésbe a játék. Singlebe, meg nomrálisabb AI-t. MErt amik eddig kijöttek, azok túlontul is lebutított, szinte konzolos játékok voltak.
24.
24.
LACKA0670
nem HOH - PA, hanem MOH-PA :D boccs

és úgy értettem h nem lett olyan jó a cod2 h a cod1-nek sokkal nagyobb sikere volt
23.
23.
LACKA0670
k*rva sok értelme volt elküldeni minden szaros országba a cod2 fejlesztőit, mert annyira nem lett jó, így utólag visszatekintve...(de a mulit a best of :D ) de vietnámot ha megcsinálnák az sztem nem lenne nagy siker, mert mondjuk ott volt a HOH - PA és nekem nem igazán jött be h ott a dzsungelben kall harcolni... szal a WW2 kilőve, Vietnám kilőva... akkor marad a jelen idő :D (talán irak...)
22.
22.
LackóMester
már itt volna az ideje,h.az Activision-Infinity Ward csináljon valami értelmes gamet,mert már rég volt az a COD2,meg már nagyon hiányzik 1 újabb COD buli....
21.
21.
JBaker91
na igen ez egy érdekes feltevés. megcsinálhatnáke sok értelme nem lenne. egypk énolyat is olvastam nemtom már hol és mikor de valami olyasmi volt hogy az infinity ward egyedül készíti az új részt de szerintem ez nem igaz. de az viszont jó lenne hogy ha végre az activision elhuzna a pi...ba. egyek meg a sz@ros COD 3.
20.
20.
LACKA0670
multiban a legjobb :D és télleg pc-re is adják a cod4-et...

de lehet h elég is a WW2-ből... mert már mit tuzdnának újat bele rakni a WW2-ből? tálán annyit hogy a arrébb rakják az mg42-t és nem 20-an hanem 200-an megyünk harcolni?? max az lenne a legjobb ha lenne német kampány... de U.S.A. miért csinálna olyan gamet amivel őket meg a britek kell legyakni?:D
19.
19.
felegyi
Hát ez természetes hogy a jelenben fogunk ölni!Ezen nemkell sokat papolni,má rég tudni lehetett!Nekem a COD a kedvenc gamem!A COD2 MP-ben a kedvenc gamem!
18.
18.
Adam9212
Kedves Dmr! A CoD4-nek köze se lessz a WWII-hez. Ennyi vagy... Talán ha végigolvasnád a kommenteket...
17.
17.
Utys
Akinek WW2-es CoD kell annak ott az egy, kettő és a három, szerintem ennyi WW2 bőven elég. Ha csak nem lesz végre mondjuk német kampány, az még érdekes lenne.
16.
16.
Madd Dogg
ez egy hülye találgatás. amiket felsorolt a bizonyos admin, enyhén szólva is KIT IZGAT? MI NAGY DOLOG AZOKON? szopat. "és tudjátok mi lesz?"-én tom mi lesz. szar sem :D
15.
15.
Pekferi
majd PC-re jön a Moh Airbone, az Activision pedig továbbmegy a jelenbe..:D
14.
14.
Adam9212
Engem is a WWII fog meg igazán, dehát ez van... a CoD3-al lezárult a WWII, és minket PCseket kihaygtak a buliból.. ennyi volt..
13.
13.
Gekko06
beszarás ! nekem nem kell counter-strike féle játok,nekem WW2-es call of duty kell,,nem egy szar jelen/jövős játék,,,legalább a Brothers in Arms elindulna a gépemen,de az se megy :'(
12.
12.
Gekko06
na neee má,remélem nem a jelenben fog játszódni ! :@ 2. világháborúsak a legjobbak,engem azok fognak meg igazán
11.
11.
Pekferi
ja én is úgy hallottam h a jelenben fog játszódni
10.
10.
Glek
16: A COD a másik kedvenc játékom... annyira jó, hogy nemtom miért... egyszerűen istenkirály XD A multija nagyon jó... 2. legtöbet játszottam vele. Mért akkor szerinted mi a jó?
9.
9.
Glek
Hmmm... nekem vmi olyasmi rémlik mintha már bejelentették volna és a jelenben játszódna... most keverem vmivel, vagy csak álmodtam az egészet? :D Egyébként én is elviselném ha irakban játszódna... mert abból nincs egy igazán jó sem (a BF2 a kedvenc játékom, de az más tészta)... mind szimulátor fílinges... vagy nemtom. Kéne egy történet központú... aminek hangulata van (most pont jól jönne mert ilyen sivatagos-amcsis-darálós lázban vok az Irak miatt [over there])
8.
8.
LACKA0670
remélem nem cseszik el azzak h nem a ww2 lesz...

mondjuk a battlefield 2142 egy nagy szar !!
7.
7.
huszti
egy régebbi, kardos, háborúsnak jobban örülnék.

vagy egy iraki olajcsatásnak.
6.
6.
Adam9212
3.
3.
fojesz
Nem ártana gondolkodni is előtte, mielőtt ilyen - hogy is mondjam - primitív kijelentéseket tennél...

üdv...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...