Újabb Transformers-film készül

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Angel Manuel Soto és Marco Ramirez következő projektje egy Transformers-film lesz - a Paramount Pictures láthatóan továbbra sem tett le a sorozat folytatásáról.

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy újabb Transformers-film készül a Paramountnál, a korábbi epizódoktól és a Bumblebee-től is független alkotáson pedig Angel Manuel Soto és Marco Ramirez dolgozik.

Soto első nagyfilmje a Charm City King volt, illetve ő rendezte a Blue Beetle-adaptációt is, míg Ramirez a The Defenders showrunnereként lehet ismerős, de írt már epizódokat a Daredevilhez, a The Twilight Zone-hoz és a Fear of the Walking Deadhez is.

Nem ez az egyetlen Transformers-projekt egyébként a Paramount háza táján: tavaly jött a hír, hogy a Creed II rendezője, Steven Caple Jr. is szállít egy új filmet a franchise-hoz, míg a Nickelodeon egy 26 epizódos animációs sorozatot készít a témában. Idén várható egyébként a Netflix-féle Transformers: War for Cybertron záróévada is.

7.
7.
Deadpool
Azért Unikront megnéztem volna az Utolsó lovag folytatásában.
6.
6.
hedzsooo
#3: +1 Hát kb. Meg azoknak, akik idősebben sem zavarnak a gyerekes műsorok, filmek nézése olykor. Pl. eggyütt a gyerekeikkel, 1-1 hétvégén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...