We Are Football - futballmenedzser a THQ Nordictól

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A futballmenedzser-játékok piacán a Segának és a Sports Interactive-nak kikezdhetetlen monopóliuma van a Football Manager-szériával, a THQ Nordic mégis úgy döntött, hogy megpróbálkozik a trónfosztással.

A We Are Football a német Winning Streak Games munkája, melynek társalapítója az a Gerald Köhler, aki a kilencvenes évek elején Németországban nagy sikernek örvendő sorozat, az On the Ball megalkotója is volt. A játék tehát értő kezekben van, a kérdés már csak az, hogy mit tudnak felmutatni a készítők ahhoz, hogy kikezdjék a Football Manager népszerűségét?

A THQ Nordic sajtóközleménye szerint a We Are Football legnagyobb előnye az, hogy bár hamisítatlan futballmenedzser, rendkívül könnyű lesz beletanulni, "nem kell egész estéket eltöltenünk ahhoz, hogy megértsük, mi hogyan működik". A We Are Footballban akár egy teljes szezont lenyomhatunk két óra alatt, vagyis a játék abszolút kezdőbarátnak tűnik.

Eközben a feladatunk az lesz, hogy igazgassuk a csapatunk ügyes-bajos dolgait: a meccsek között nekünk kell foglalkoznunk a pénzüggyel, a szponzorokkal, a HR-rel, de még a részvényekkel is. Habár az ígéretek szerint a játék "jól ismert" férfi és női csapatokat vonultat majd fel, egyelőre nem árulták el a készítők, hogy milyen licenceket sikerült megszerezniük, de mivel szerkesztő is lesz az anyagban, a hardcore célközönség úgyis megtalálja a módját annak, hogyan pótolja a kimaradó kedvenceit.

A We Are Football 2021. június 10-én jelenik meg PC-re.

2.
2.
Aanash
A super soccer blast-ot próbáltam mint èletem első focis játèkát, na az tènyleg nem egy bonyolult cucc.
1.
1.
Unknown
Ez inkább a Top Eleven-nek konkurencia nem az FM-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...