E3 2021: A Square Enix is ott lesz az idei E3-on

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy év kihagyás után idén nyáron újult erővel tér vissza az Electronic Entertainment Expo, természetesen digitális formában. Számos nagy stúdió bejelentette már, hogy részt vesz majd a közvetítéssorozaton, és a sorból nem lóg ki a Square Enix sem.

A tavaly nyári nagy hírözön nem volt az igazi az év legnagyobb videojátékos showja nélkül, de szerencsére idén ismét megrendezésre kerül az E3 - igaz, digitális formában. A rendezvényt üzemeltető ESA nemrégiben említést tett a résztvevőkről, így tudhatjuk, hogy a Microsoft, a Nintendo, a Ubisoft, a Warner Bros., a Take-Two, a Koch Media, a Capcom és a Konami biztosan képviselteti majd magát, ma pedig egy újabb résztvevővel bővült a lista.

Yosuke Matsuda, a Square Enix elnök-vezérigazgatója a japán Nikkeinek adott interjújában beszélt a kiadó terveiről. Szó esett a közelmúltban megjelent és a hamarosan érkező címekről (Outriders, NieR: Replicant ver.1.22474487139..., Final Fantasy VII Remake Intergrade), Matsuda azonban a Square később érkező játékaival kapcsolatban csupán annyit mondott, hogy a jövőben számíthatunk még bejelentésekre, beleértve a júniusi E3-at is.

Mi már alig várjuk az idei showt, s habár a fenti lineupról látványosan hiányoznak az olyan nagyágyúk, mint a Sony vagy az Electronic Arts, biztosak lehetünk benne, hogy az E3 környékén ők is jelentkeznek majd saját adással - éppen úgy, ahogy az elmúlt években is tették.

1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...