Már nem kell Xbox Live Gold a free-to-play multihoz

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 22.
  • Hír
Link másolása
Már a Microsoft platformjain sem kell fizetnünk ahhoz, hogy free-to-play multiplayer játékokkal játszhassunk, a redmondiak a tesztelést követően a minap engedték el az Xbox Live Gold követelményét az Xboxokon.

Már az Xbox One-on és az Xbox Series-konzolokon játszóknak sem kell fizetniük azért, hogy a free-to-play multiplayer játékokat tolhassák, a Microsoft az elmúlt hetek tesztjeit követően élesben is elengedte az Xbox Live Gold-előfizetés követelményét ezen címek esetében. Ezzel együtt a party chat és a Looking For Groups funkció is ingyenessé vált.

Ha emlékeztek, a Microsoft azt követően döntött úgy, hogy meglépi mindezt, hogy sikertelenül próbálta meg megemelni a Gold-előfizetés árát. A célja az volt ezzel valószínűleg, hogy a Gold előnyeit is magába foglaló Xbox Game Pass Ultimate felé terelje a játékosokat, miután azonban a terveit nem fogadták túl jól a játékosok, visszakozott, sőt bejelentette, hogy a free-to-play játékoknál már nem is lesz szükség az előfizetésre. Ezt egyébként a rivális konzolgyártók már régen bevezették a saját szolgáltatásaik esetében.

5.
5.
nemfontos
#3: A ps plus, és a gold egyszerűen csak "védelmi pénzt" szed. Pc -n ezt nem teheti meg senki, mert azonnal kinőnek a földből olyan szolgáltatások amik nem vágnak el a server -ektől plusz pénzért... játékgépeken viszont ez van.
4.
4.
crytek
#3: Ez szar védekezés a fizetős amúgy ingyenes konzolos multi mellett,mivel pc-n miért tudják megoldani hogy ne fizess érte??
3.
3.
zozo76hun
#1: ingyen jateknak, ingyen tarthato fent szerver...
1.
1.
crytek
Nem mintha multiznék ,de ezt eddig is parasztság volt az ingyen game-ért is fizetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...