Elkeresztelték a The Settlers VI-ot

  • Írta: Daks
  • 2007. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ubi mérnököknek hála megszületett a Settlers sorozat hatodik részének az alcíme. A játék mostantól a The Settlers: Rise of an Empire névre hallgat.
Az Ubi mérnököknek hála megszületett a Settlers sorozat hatodik részének az alcíme. A játék mostantól a The Settlers: Rise of an Empire névre hallgat.

A játékot 2005. tavasza óta fejlesztik, ekkor szerződött ugyanis a stúdióhoz Ralf Wirsing veterán programozó. A The Settlers III-at, a Heritage of Kings-et, és a The Settlers II: 10th Anniversary-t készítő csoportban kapott helyet, ahol azonnal megkezdhette a projekt vezetését. Az új rész a sokkal nagyobb és kompikáltabb középkori városépítést helyezi a középpontba - ezúttál már majdnem ezer settler életéről kell gondoskodnunk. Az alapok persze megmaradnak a korábbi epizódok által jól kitaposott útvonalon, úgyhogy a rajongóknak nem kell aggódniuk, a The Settlers: Rise of an Empire a megszokott elemekből fog felépülni.

Korábbi képek a galériban

A fejlesztők elmondása szerint a stratégiai játékokban valaha látott legszebb grafikát fogja nyújtani a játék. Még ha ez megkérdőjelezhető is, azért minden kétséget kizáróan bíztató kijelentés. Illik nem elfeledkezni a játék történetéről sem, arról ugyanis azt ígérik, hogy minden eddiginél drámaibb és izgalmasabb lesz. Na majd meglátjuk!

4.
4.
fojesz
Nem értem, hogy egy olyan sorozatnál, mint a Settlers miért pont a grafika királyságával kell reklámozni: éppen a rajzfilmes régi grafika miatt szerettem a régi részeket. :S
3.
3.
Adam9212
Mert nem olyan hülye, mint te! Meg gondolom van pénze. És mindenki azt csinál amit akar. Engem meg személy szerint a Settlers már rég nem érdekel. Ezért se veszem meg. :)
2.
2.
tjames
Nekem is tetszik. I és II is nagyon jó játék volt szerintem. Én biztos megveszem...
1.
1.
LnB
Nekem bejön a grafika stílusa...kicsit LoTR jut eszembe róla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...