Folytatást készítenek az 1992-es Flashbackhez

  • Írta: gorien
  • 2021. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Lassan harminc éve már, hogy a Delphine Software piacre dobta a Flashbacket. Az oldalnézetes sci-fi platformer 2013-ban kapott egy vegyes fogadtatásban részesülő remake-et, jövőre azonban a Microids az eredeti játékot fogja folytatni.

A Delphine Software 1992-ben dobta piacra a Flashbacket, amely először Commodore Amigán látott napvilágot, és még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a legtöbbet eladott francia játék. Ez a sci-fi platformer Conrad B. Hartot követte, ahogy alakváltó idegenekre vadászott, és igazi különlegessége volt, hogy a főszereplő animációit rotoscope technológiával készítették. A Flashbacket 2013-ban a Vector Cell remake-elte.

Most a Microids jelentette be, hogy folytatást készít az eredeti játékhoz, amelyre nemes egyszerűséggel Flashback 2 címen hivatkoznak – ami olyan szempontból mondjuk érdekes, hogy a Flashback már kapott egy második részt Fade to Black címen 1995-ben.

A készülő játékot az eredeti alkotója, Paul Cuisset is felügyeli, és Conrad B. Hart is visszatér főszereplőként. Ezen túl annyit tudunk még, hogy a megjelenés 2022-ben lesz esedékes PC-n és konzolokon (épp időben a harmincéves évfordulóhoz).

3.
3.
GemForge
Megvan Switchen, de Amigán volt az igazi. :(
2.
2.
GemForge
Megvan Switchen, de Amigán volt az igazi. :(
1.
1.
Slik
most utanenzve olyan reg halott emlekek jottek elo a jatekkal kapcsolatban, h beleszedultem
megerne ujra ranezni ha mar jon egy folytatas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...