Chernobylite - főszerepben a Zóna

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 13.
  • Videó
Link másolása
Nemrég egy vadonatúj videóval jelentkezett a The Farm 51 a korai hozzáférést hamarosan elhagyó Chernobylite-ból, amiben ezúttal a nukleáris katasztrófa által sújtott játéktér, Csernobil és Pripjaty került a rivaldafénybe.

Jól halad a The Farm 51 által hegesztett horrorkaland, a Chernobylite fejlesztése, hiszen idén júliusban nem csak elhagyja a korai hozzáférést, de PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék. Ennek örömére pedig igyekszik a stúdió egy picit felpörgetni a játék körüli érdeklődést, és most egy friss videóval jelentkeztek:

Az új előzetesben a csapat többek között arról mesél, hogy a személyes tapasztalatok mellett a 3D-s szkennelés is hatalmas segítség volt a számukra, hogy a lehető legélethűbben varázsolhassák a képernyőkre Pripjaty és Csernobil környékét. Arról nem is beszélve, hogy a technológia segít konzerválni a Zóna jelenlegi állapotát, így egyfajta időkapszulaként is tekinthetünk majd a Chernobylite-ra - persze az anomáliákat és a szörnyeket leszámítva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...