PS-re és Switchre is berepül a The Falconeer

  • Írta: gorien
  • 2021. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Falconeer eredetileg PC-re és Xboxokra jelent meg, néhány hónap múlva azonban a többi konzolon is felcsaphatunk sólyomlovasnak. A playstationösök és a switchesek ráadásul egyből egy mindennel megpakolt kiadásra ruházhatnak be.

Tomas Sala egyszemélyes projektje, a The Falconeer tavaly a PC és az Xbox One mellett a Series X nyitócímei között jelent meg, azóta a Game Pass kínálatába is bekerült, a többi konzolt egyelőre azonban elkerülte. Ez nem marad így, a Wired Productions ugyanis bejelentette, hogy PlayStationökre és Nintendo Switchre is elhozza a játékot.

Ők ráadásul egyből a Warrior Editionhöz férhetnek majd hozzá, ami tartalmazza a megjelenés óta kiadott ingyenes és fizetős kiegészítőket is, köztük a The Hunter DLC-t, ami egy új kasztot és és meglovagolható ormir sárkányt ad a játékhoz, valamint a még meg nem jelent Edge of the Worldöt, amely újabb mellékküldetésekkel gazdagítja a játékidőt. A The Falconeer PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd 4K felbontáson, valamint a DualSense kontroller funkcióit is támogatni fogja.

A The Falconeer: Warrior Edition augusztus 5-én jelenik meg PlayStation 4-re és 5-re, valamint Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...