Knockout City - megmarad a próbalehetőség

  • Írta: gorien
  • 2021. június 1.
  • Akció
Link másolása
A Velan Studios és az Electronic Arts extrém kidobósjátéka a megjelenést rögtön egy tíznapos, ingyenes időszakkal kezdte. Ez ugyan lejárt, de az új játékosoknak továbbra is adott a lehetőség, hogy az első szinteket ingyen kipróbálhassák.

Az év elején hallottunk először a Velan Studios új játékáról, amely az iskolai kidobósmeccseket helyezi új alapokra. A Knockout Cityben nemcsak medicinlabdákkal hajigáljuk egymást, hanem a legkülönfélébb golyók állnak rendelkezésünkre, sőt mi magunk is labdává válhatunk – ezt a megjelenés utáni első tíz napban kétmilliónál is több játékos próbálta ki, teljesen ingyen.

Jelenleg is több módon hozzáférhetünk a Knockout Cityhez, anélkül, hogy azt külön megvennénk, hiszen a játék része az EA Playnek és ezen keresztül az Xbox Game Passnek is, de az Electronic Arts továbbra is nyitva hagyja a lehetőséget az újoncoknak, hogy kötöttségek nélkül belekóstolhassanak a kidobósba. Egészen addig nyúzhatjuk a játékot, amíg el nem érjük a Street Rank 25. szintjét, ami bőven ad időt arra, hogy ráérezzünk, nekünk való-e – a cross-playnek hála pedig bármely platformon csatlakozhatunk a barátainkhoz.

A Knockout City játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...