Megszépül a No Man's Sky

  • Írta: gorien
  • 2021. június 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Hello Games továbbra sem mond le a No Man's Sky-ról, ám a legújabb frissítés nem újdonságokat hoz elsősorban, hanem a vizualitást célozza. A Prisms update gondoskodik róla, hogy még szebb legyen a csillagok között töltött időnk.

A 2016-os megjelenés óta a Hello Games folyamatosan dolgozik a No Man's Sky-on, a legfrissebbel együtt már tizenhét ingyenes frissítéssel tettek azért, hogy a játék felérjen az ígéretekhez. Nemrég egy vadiúj játékmódot kaptunk, most azonban azt célozták a fejlesztők, hogy a No Man's Sky vizuálisan is naprakész legyen.

A mai Prisms update számtalan feljavított grafikai elemet hoz magával: nedvességet maga után hagyó esőt, jobb megvilágítást, élethűbb részecskeeffekteket, fémes felületekkel felturbózott űrállomás-belsőket. Még a fotómódot is feljavították. A frissítés minden platformon elérhető, de azok, akik PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en vagy PC-n játszanak, néhány további megszépített funkciónak örülhetnek – utóbbin például az NVIDIA DLSS is támogatást kap.

Egy nem vizualitásközpontú újdonságot is hoz az update: a Companions frissítésből kimaradtak a repülő kedvencek, de mostantól őket is megszelídíthetjük, a hátukra pattanva pedig szárnyra is kelhetünk.

16.
16.
BrockSamson
Xbox Game Passal kiprobaltam PC-n, nagyon kis chill jatek. Nem ereztem benne azt a tobb ezer oras potencialt, de egy ideig mindenkeppen lekotott es elveztem a felfedezest es farmolgatast. Viszont a multi resze elegge halovany; ugyan szabadon lehet egyutt kalandozni a haverjaiddal, de a jatek mechanikailag nem nagyon akar egyutt tartani titeket, nem jutalmazza vagy igenyli a kozos jatekot.
Ezen kivul lathatolag kicsit tul konnyu benne meggazdagodni egyszeru trukkokkel, ami kicsit megoli a kihivast.
15.
15.
Ganzer
#12: Meg is van steam-en de botrányosan szarul fut mind a mai napig nekem, bármit csinálok vele vagy a gépemmel.
14.
14.
GAMEROD
Elég műanyag grafikája marad akkor is szerintem.
13.
13.
Balu1989
12.
12.
hedzsooo
#6: PC-n volt mar 75%-os OFF is, GOG-on is ha jol remlik, Steamen tuti
11.
11.
hedzsooo
#4: Persze, csak itt jo ideje nincsen megoldva helyben, azert gondoltam hogy igy talan megis egyszerubb lenne nekik a valtas... Ha a jelenlegi komment-rendszeruk nem fejlesztheto vmilyen oknal fogva
10.
10.
delphijos
#8: Ja, hát Safari alternatíva lenne, de ha valamit szeretek a Chrome-ban, az hogy szinkronizál mindent… a másik dolog ( a szar friss komment lista ) meg nem browser függő
9.
9.
Heldengeist
Én még ilyennel nem találkoztam. Mondjuk mobilon firefoxot és firefox focust használok. Megy PC-n is, plusz Brave (ha chromium alapú böngésző kell, inkább ez, mint az Edge) és Waterfox.
8.
8.
#7: Velem is előfordult újabban többször, de csak mobilon. Lényeg, hogy pont az ilyenek miatt van a telómon egy Opera böngésző, mert abban viszont jó. Nem volt nehéz kitalálni, az asztali Chrome is szaraxik 1-2 hónapja, ott meg lehet Edge lesz a vége, mert az kvázi még jobb is (a Chromium alapú). De te iphone-os player vagy nem? Safari is egy [random valami], de Opera van arra is.

De amúgy ráférne egy kisebb olajcsere az oldalra is, mert bár ez a dizájn gyengébb mobil gépeken is jól hasít, most pl az utolsó aljas blogomban számítógépen (Chrome-ban és Edge-ben) nem látom az első 5 hozzászólást, telón Chrome-ban Call of Duty képgaléria jön be a kommentek helyett és Operán az elsőn kívül ott van minden komment. Well...
7.
7.
delphijos
#4: Én se nagyon szeretem a külső cuccokat, és persze a szerkesztés nem mindig jó, de van olyan oldal ahol talán 2 percig él a szerkesztés. Az pont jó arra hogy elgépelést javítson az ember, de nincs olyan hogy valaki válaszol valamire, és a delikvens utólag átírja….

Engem inkább az olyan dolgok zavarnak, hogy néha mobilon egy cikkre kattintva egy tök random kép jön be. Vagy hogy a friss komment szekció totál szar, van hogy olyan van a listában amihez 3 napja szóltak hozzá, egy frissebb meg nincs….
6.
6.
Ganzer
Most Ps store-ban 40% akció van rá, lehet hogy behúzom.
5.
5.
Cole
Csak egyszer találnék egy ehhez hasonló bolygót... :D
4.
4.
Heldengeist
#3: Nagyon sok helyen nem lehet kommentet szerkeszteni. Én többre értékelem, hogy helyben van megoldva, mintha a hatszázhuszonegyedik helyről töltene be még egy szart. Plusz arra ha jól rémlik külön is kell regisztrálni. Rég hasznátam, nálem a noScript helyből kiblokkolja.
3.
3.
hedzsooo
#2: Ja, el kellne mar latogatniuk a https://disqus.com/ -ra 1 kicsit, aztan azt inkabb beilleszteni akkor mar ide az oldalba...
2.
2.
shooter1234
#1: *inkább +A

Örülök, hogy minden fejlődik, kivéve a Magyar Állam és a Gamekapocs.
1.
1.
shooter1234
2 dolog van ami miatt inkébb maradok az Elite -nél. az egyik a borzalmas hajó irányítás, a másik meg a folytonos material gyűjtés a mindenféle vacakba.
Ha ezeken változtatnának, akkor egy egész jó játék lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...