Animal Crossing-szerű MMO lesz a Palia

  • Írta: gorien
  • 2021. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Palia alapötlete igazán érdekes: egy olyan MMO szeretne lenni, amely nem a harcot helyezi középpontba, hanem az építkezést és a közösségépítést. Az Animal Crossing élményét a Breath of the Wild részletgazdag világával kombinálná.

A Riot, a Blizzard és a Zynga veteránjaiból alapult Singularity 6 előállt első játékával, a Paliával. Az ötlet az, hogy az Animal Crossingokra vagy a Stardew Valley-re jellemző építkezős-gazdálkodós játékstílust szeretnék kiterjeszteni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild részletgazdag világára, mindebből pedig egy MMO-t gyúrnának.

A Paliában eltűnt, majd visszatért emberek szerepébe bújunk, akik ugyan tudnak harcolni is, elsődleges tevékenységük azonban mégiscsak az alkotás. Építkeznek, összebarátkoznak a legkülönlegesebb helyi lényekkel is, és a világot benépesítő figurákkal még romantikus kalandjaik is lehetnek.

Lehetőség lesz arra, hogy egyedül, a többi játékost elkerülve játsszunk, ám a Palia mégiscsak úgy van kitalálva, hogy barátokkal majd nagyobb élmény legyen: tudunk majd közösen főzni, de például egymás házát is kidekorálhatjuk majd - már ha megkapjuk rá az engedélyt a másiktól.

A Palia egyelőre még a pre-alfa tesztfázist kezdi hamarosan (erre itt lehet jelentkezni), ami PC-n lesz elérhető. Azt még nem tudjuk, hogy más platformokra tervezik-e kiadni.

3.
3.
delphijos
Nekem ez inkább My Time at Portia klónnak tűnik.
2.
2.
Ooorky
Szerintem ez így szörnyen hangzik.
1.
1.
Cole
Jól néz ki, meglátjuk mi lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...