Team Fortress 2 - megdőlt a játékosszám-rekord

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 27.
  • Hír
Link másolása
Hihetetlen, de mégis igaz: több mint 14 évvel a megjelenés után ismét megdöntötte a saját rekordját a Team Fortress 2, ugyanis soha ennyien nem játszottak még egyszerre a Valve online lövöldéjével, mint az elmúlt napokban.

Sok multiplayer játék megirigyelhetné a Team Fortress 2 sikereit, hiszen nem csak, hogy a mai napig roppant népszerű az eredetileg még 2007-ben megjelent FPS, de továbbra is képes rekordokat felállítani, például az egyszerre online lévő játékosok száma tekintetében.

Pár nappal ezelőtt ugyanis 151 253 játékos rohamozta meg a Team Fortress 2 szervereit, amivel sikerült az előző rekordot átugrani: ezt még tavaly decemberben produkálta a játék, akkor 147 360-an játszottak egyszerre a Valve csapatalapú lövöldéjével.

És hogy mivel indokolt ez a nagy játékosszám-növekedés? Nos, könnyen lehet, hogy a legújabb nyári update-re voltak sokan kíváncsiak, ami nemrég élesedett a játékhoz, és többek között egy szezonális kozmetikai ládát, illetve néhány apróbb változtatást hozott magával.

2.
2.
Extol
Nem rossz játék ráadásul régi masinákon is fut.
1.
1.
markoci555
nem az update miatt láttam, hanem valami dagadt scout versenyt hirdetek, de már ennyitől kedvem támadt újra játszani vele :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...