Nehéz feladat Switchre is átültetni az Overwatch 2-t

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 28.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard egy Ask Me Anything-esemény keretei között válaszolt egy pár Overwatch 2-t érintő kérdésre, ahol ismét megerősítették, hogy a Nintendo hibrid konzoljára is érkezik a játék, de ehhez komoly kompromisszumokat kell kötniük.

A Blizzard csapata nemrég egy Reddit AMA (Ask Me Anything) keretei között válaszolt a rajongók kérdéseire, ahol többek között az is felmerült, hogy bár továbbra is az Overwatch 2 célplatformjai között szerepel a Nintendo Switch, ám ennek a megvalósítása csak komoly kompromisszumokkal együtt jöhet majd létre.

John Lafleur, a játék egyik rendezője elmondta, hogy keményen munkálkodnak azon, hogy minden platformon a lehető legjobb PvP- és PvE-élményt nyújtsa majd az Overwatch 2, de ilyen téren a Nintendo Switch-változat jóval keményebb diónak bizonyult, mint a többi kiadás. Lafleur elmondása szerint ne is számítsunk a hibrid konzolon komoly léptékű grafikai újításokra.

Az úriember azt is hozzátette, hogy jelenleg egyébként a játékmenettel kapcsolatos funkciókra fókuszálnak, és majd csak azután nézik meg, hogy mennyi eye candyt tudnak belepréselni a switches verzióba. Lafleur végül azzal zárta a mondanivalóját, hogy az Overwatch 2 jelenlegi állapotában még az sincs kőbe vésve, hogy Nintendo Switchre a többi platformmal egy időben érkezik majd a multis cím folytatása.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...