Megérkezett a DOOM Eternal next-gen frissítése

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig nem fröccsent elég szépen a démonvér, a DOOM Eternal nemrég élesedett újgenerációs frissítése megoldás lehet a problémádra - már ha rendelkezel next-gen konzollal vagy kellően bika PC-vel.

Ugyan a Doom Slayer eddigi története a végéhez ért a DOOM Eternal legutóbbi sztorikiegészítőjében, a The Ancient Gods második felvonásában, de az id Software még nem végzett a játékkal – a legfrissebb ingyenes frissítéssel élesítették az újgenerációs konzolokra célzott teljesítményjavítást, míg a PC-sek az NVIDIA által már belengetett sugárkövetés-támogatásnak örülhetnek.

Három grafikus mód közül választhatunk, ha PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en zúznánk a démonokat: a Ray Tracing mód 1800p-s felbontás mellett 60 fps-sel fut, a Performance mód 1800p mellett 120 fps-sel, míg a Balanced 4K-val biztosít 60 fps-t. Azoknak, akik Xbox Series S-t használnak, ray tracing nélkül kell beérniük.

A frissítés tartalmilag is bővítette a DOOM Eternalt: Argent D’Nur fővárosa, Taras Nabad egy Master Level-kihívás formájában tér vissza, míg egy új 2v1-es felállású Battlemode-aréna is nyílik Corrosion néven – ezt a konzolgenerációk közötti cross-playjel is élvezhetik a játékosok.

4.
4.
Marvin42
#3: Series S-en nincs raytracing. A többi újgenerációs gépen van.
3.
3.
Oistrakh01
Nem értem akik series x en játszanak miért is kéne ray tracing nélkül beérniük?
2.
2.
xanatos0911
Rengeteg cikk meg sem említi magától, hogy RT és DLSS is bekerült a játékba, azért szerintem ez nem elhanyagolható információ.
1.
1.
br1Koo
Még mindig nincs ennek a játéknak értelmes multiplayer része? Én csíptem a 2016-ét, nem értem miért nem képesek összedobni egy deathmatch módot felgyorsított movement speed-el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...