Ninja Gaiden - megérkeztek a grafikai beállítások

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
Jobb későn, mint soha: a Ninja Gaiden: Master Collection PC-s változatában akadt néhány hiányosság - és akkor még finomak voltunk -, a grafikai beállításokat azonban most, egy hónappal a premiert követően pótolták a fejlesztők.

Sokak álma vált valóra a Ninja Gaiden: Master Collection megjelenésével, azonban a PC-s verzió rajtja nem sikerült éppen a legjobban. Erről írtunk hosszabban is: a grafikai beállítási lehetőségek hiánya csak egy volt a sok negatívum közül, ami egyebek mellett azt eredményezte, hogy a játék felbontását a Steamen keresztül kellett buherálni, ahogy a teljes képernyős futtatást is manuálisan kellett beállítani minden egyes alkalommal, mert az anyag csak ablakos módban volt hajlandó elindulni.

A jó hír az, hogy most, egy hónappal a premiert követően érkezett egy frissítés a Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amely elérhetővé teszi a grafikai opciókat a PC-s változatban. Így végre a játékon belül állíthatjuk be a megjelenítési módot, a felbontást, sőt ki-be kapcsolhatjuk a V-Syncet, a tripla pufferelést, az élsimítást, a mélységélességet és az árnyékok megjelenítését is. Oké, ezzel még nem fogjuk finomhangolni a grafikát, de a korábbiak tükrében ez is több, mint a semmi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...