Elbúcsúzik a Ubisoft a Tom Clancy's Elite Squadtól

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 21.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába csődítette össze egy nagy játékba a népszerű univerzumainak karaktereit a Ubisoft, az Elite Squadnak nem sikerült meghódítania a játékosok szívét. Hosszas küszködés után a franciák úgy döntöttek, hogy ősszel végleg kihúzzák a dugót.

A héten egy vadonatúj Tom Clancy nevével fémjelzett játékot mutatott be a Ubisoft, a Tom Clancy's XDefiantet, ami a visszajelzések alapján egyelőre nem igazán nyerte el a rajongók tetszését. Hasonló cipőben jár a Tom Clancy's Elite Squad is, amihez ma érkezett az utolsó frissítés, október 4-én pedig végleg eltemetik a mobilos címet a franciák.

A minap kiadott közleményben a csapat elmondta, hogy mindent megpróbáltak, de egyszerűen nem fenntartható a játék további működése a jövőben. Szomorúak a készítők ugyan, de nincs más választásuk, mint lekapcsolni a mobiljáték szervereit október elején - szóval aki még szeretné kipróbálni a mobiljátékot, az a fenti időpontig teheti ezt meg.

8.
8.
R3DCriminal
Szerintem jó kis game. Amúgy kipróbáltátok ? Vagy csak próbáltok megmondó emberkék lenni és követni a divatot, hogy Ki se próbálom de szarozom mert ez a divat ? :)
7.
7.
szujonor
Amúgy a Just Cause Mobile is ilyen stílusú lesz, de már első blikkre igényesebbnek tűnik.
6.
6.
szujonor
Nem értitek. Gondolom, nem is játszottatok a játékkal. Ez nem gyerekeknek való, hanem egy mobilon népszerű stílusban készült (körökre osztott, csapatösszeállítós játék), csak épp s"ar lett, vagy mert nem ért a platformhoz az Ubi, vagy mert nem vette komolyan, vagy mindkettő. Kellett volna a könnyű lé, csak nem jött össze.
5.
5.
Viktor_The_Best
Akkor az Xdefiant is ilyen szar lesz mint ez es majd lehuzza a rolot? Ugy ne ki igen! Akkor miert csinalja ezeket a Ubisoft? Next gen Splinter Cellt varnank! Felnotteket kene kiszolgalni, nem gyerekeket!!! A Ubi-nak van penze, akkor nem ertem miert ezeket a szarokat dobaljak hozzank?!
3.
3.
Josi21
#1: Nem a gyerek hibás mindezért. Szülő , aki 6-8 éves lurkó szinten mozog. Legkisebb gyerkőc pont 10 éves, de ehhez hasonló szarokat messziről kerül ( szart, szert kerüld ) nevelés kérdése. Nem lessz tőle kevesebb a haverok előtt sem. ;)
1.
1.
Stranger
Na most boomernek érzem magam.

Egyszerűen nem értem miért a 10 évesek lettek a célcsoport. Persze látszólag bennük van a pénz... de régen sem ilyen címekkel futottak be ezek a kiadók. Ott a Rainbow Six, Splinter Cell széria amiket ma nem pótolja semmi... és ezeket gyerekként (is) játszottuk.

Azt hiszik hogy minden mobil meg online és majd ömlik a money, nem is kell bele effort. Csinálnának egy baszó taktikai shootert és/vagy lopakodós játékot amiket coopban is végig lehet tolni, mellé bedobnak egy online játékmódot és dőlne a lé (PC-konzolra)... A gyerekek is szeretnek "menők" lenni, nem kell nekik ennyire színes-mázos, bugyuta szarokat csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...