Tom Clancy's Elite Squad Mobil

A Ubisoft ügynökei egy helyen.
1626883200

Elbúcsúzik a Ubisoft a Tom Clancy's Elite Squadtól

Hiába csődítette össze egy nagy játékba a népszerű univerzumainak karaktereit a Ubisoft, az Elite Squadnak nem sikerült meghódítania a játékosok szívét. Hosszas küszködés után a franciák úgy döntöttek, hogy ősszel végleg kihúzzák a dugót.
1600689060

Tom Clancy's Elite Squad teszt

A Ubisoft összecsődítette az összes háborús veteránját a Tom Clancy's Elite Squad zászlaja alatt. Lássuk, hogy milyen mélyen kell a zsebünkbe nyúlnunk, ha szeretnénk labdába rúgni ebben a mobilokra tervezett hero collectorban!
1598248800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.
1594630800

Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.
1569589200

Vietnamban nyitott stúdiót a Ubisoft

Da Nang városában nyit új irodát a francia kiadó. A Ubisoft közleménye szerint a vietnami csapat kisebb kaliberű, mobil-, illetve a közösségi oldalak platformjaira szánt játékokkal foglalkozik majd.
1565708400

Más formában térhet vissza a Splinter Cell

Már lassan hat év telt el Sam Fisher legutóbbi akciója óta, nem csoda hát, hogy a rajongók évről évre várják, hogy a Ubisoft ismét ledobja a bombát. A vállalat elnöke elárulta: valami készülőben van, de nem az, amire számítanánk.
1560200094

E3 2019: Mobilra jön a Tom Clancy's Elite Squad

Egy újabb furcsa meglepetéssel készült az E3-as bemutatójára a Ubisoft. A mobilkészülékekre érkező Tom Clancy's Elite Squad a kiadó leghalálosabb katonáit sűríti egy csapatba.