Megszépült PlayStation 5-ön a Rocket League

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 18.
  • Letöltés
Link másolása
A napokban elrajtolt a Psyonix autósjátékának a negyedik szezonja, aminek a keretei között a minap befutott egy patch a PS5-ös változathoz. Ennek köszönhetően most már akár 4K-ban vagy 120 fps-sel is mehet a száguldozás.

Múlt héten rajtolt el a Rocket League negyedik szezonja, aminek az örömére a játék PlayStation 5-ös kiadása is frissült egy nagyot. Az update után most már két grafikai opció közül is választhatnak a Sony újgenerációs gépének tulajdonosai.

A Quality módot előnyben részesítők 4K-s felbontásban és 60 fps kíséretében hajkurászhatják a focilabdát, míg a Performance opciót választva a játék a felbontást letekeri 2688x1512 pixelre, viszont cserébe 120 fps-sel száguld majd az új konzolon a Rocket League.

Ráadásul ez még nem minden, hiszen a PlayStation-franchise egyik legismertebb duója, Ratchet és Clank is csatlakozik az autósfocihoz, így akik PS4-en vagy PS5-ön nyüstölik a Psyonix játékát, azok olyan exkluzív tartalmakat tölthetnek le, mint a Megatron Collider Boost, a Clank Balloon vagy a Ratchet Balloon Topper, valamint egy tematikus festés is a csomag részét képezi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...