Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Osa

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan indul a Rainbow Six: Siege következő szezonja, a Crystal Guard, ami szokás szerint a rengeteg javítás és változtatás mellett egy vadonatúj operátort is hoz majd magával. Ezekről kaptunk most egy tartalmas összefoglaló videót.

Egyelőre még nem rendelkezik hivatalos premierdátummal, de vélhetőleg nincs már messze a Rainbow Six: Siege következő szezonjának a debütálása. Mindenesetre aki nem bírja már cérnával a várakozást, az a tesztszervereken most kipróbálhatja a Crystal Guard update újdonságait.

Ahogy az a fenti videóban is látható, az új szezon egyik legnagyobb újdonsága egyértelműen az új támadó operátor lesz, Osa. A horvát kommandós speciális kütyüje egy Mirától elcsaklizott átlátszó pajzs lesz, amit az ablakokba, ajtókba és más rögtönzött nyílásokba is beilleszthet, hogy ezzel segítse a támadók bekukucskálását a szobákba. A transznemű hölgy egy kibalanszolt kettes páncél- és kettes sebességértékkel rendelkező operátor lesz, aki a 556XI gépfegyverrel vagy a PDW9 géppisztollyal az oldalán indulhat bevetésre.

Osa mellett a régi karakterekről sem feledkeztek meg a készítők: Twitch, Fuze és IQ is változtatásokon esik át az új szezonban, ahogy nagy pályaátalakítások helyett ezúttal a Clubhouse, a Coastline és a Bank kapott a közösség visszajelzései alapján kisebb-nagyobb ráncfelvarrásokat és módosításokat. Ezek mellett pedig szintén fontos újítás lesz, hogy átalakulnak a villanógránátok és a vakítóképességek, amiknek a hatása rövidül, de akkor is megbénítanak, ha elfordulunk előlük - habár ilyenkor jelentősen csökken az erősségük is. Ezenkívül az operátoroknak mostantól erősebb körvonala lesz, hogy a speciális skinek ne juttassanak előnyhöz.

Végezetül pedig ha már szóba kerültek az öltözékek: hamarosan nem csak variálhatóak lesznek az elit skinek headgearjei, de Lion is megkapja a maga különleges ruháját, amit nem más ihletett, mint a Resident Evil-széria legendás zombivadászának, Leon S. Kennedynek a felszerelése.

2.
2.
LGHDTV+
Mert azt kurva fontos kiemelni egy sztori nélküli pvp játékban hogy a karaktered geh
1.
1.
Geribácsi
Hiánypótló. Nagyon régóta vártam már mikor lesz végre egy transznemű operátor a szídzsben. Jah, nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...