Riders Republic - előzetesen a testre szabás

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A Riders Republic elsősorban az őrülten extrém sportokról szól, de miért hagyná ki a lehetőséget, hogy őrült ruhakombinációkkal legyen tele? Az új előzetes a karakterünk testre szabását helyezi középpontjába.

Az extrém sportoknak szentelt Riders Republic nem fogja tartani a szeptemberi megjelenést, de cserébe mától augusztus 25-ig egy béta formájában kipróbálható. Kaptunk is egy vadonatúj előzetest, amely azonban nem a válogatott, tömeges sportokra koncentrál, hanem a karakterünk testre szabására.

Annyi biztos, hogy megannyi őrült kombinációt kipróbálhatunk majd, és az előzetes nem győzi eléggé hangsúlyozni, hogy egyik jelmezért sem kell külön fizetnünk – minden elérhető lesz a játékon belül, és kizárólag játékbeli valutát kérnek érte. Míg számos kozmetikai cucchoz a boltban juthatunk hozzá, másokat kihívásokon keresztül vagy adott szponzorációk megszerzésével oldhatunk fel.

A Riders Republic október 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Google Stadiára és Amazon Lunára is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...