Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - már PS5-ön is

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően tegnap megérkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5-re is, ahol a DualSense funkcióinak kihasználása mellett akár 4K-s felbontásban vagy 60 fps-sel is mehet a mesterlövészkedés.

A CI Games még adós volt a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 PS5-ös verziójával, amit végül tegnap törlesztett is a csapat, és kiadták az FPS-t a Sony új konzoljára is. A debütálás mellé pedig egy vadonatúj launch trailerrel is készültek a fejlesztők:

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - Elite Edition tartalmazza a nemrég megjelent Butcher's Banquet DLC-t, de persze a DualSense-funkciók is kamatoztatva lettek benne, így az adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés gondoskodik róla, hogy minden leadott lövés egyedi élményt nyújtson majd.

Természetesen a látvány is sokkal részletgazdagabb lesz az új masinán, ahol választhatunk, hogy 4K-s felbontásban és 30 fps mellett, vagy 2K/60 fps társaságában szeretnénk kémlelni a tájat a távcsöves puskán keresztül. A PlayStation 5 SSD-jének hála pedig villámgyorsan az akció közepén találhatjuk majd magunkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...