Game Boy-játékokkal bővülhet a Switch Online

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is megerősíti, hogy hamarosan a Game Boy és a Game Boy Color játékaival bővülhet ki a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó retró címek kínálata. Az Eurogamer úgy tudja, további platformok is terítéken vannak már.

Először a Nate the Hate podcast, majd a Nintendo Life számolt be arról a saját forrásai alapján, hogy hamarosan a Game Boy és a Game Boy Color játékai is bekerülhetnek a Nintendo Switch Online ajándékai közé. Ezt a minap az általában megbízható Eurogamer is megerősítette, sőt a brit lap még azt is megpendítette, hogy tudomása szerint más platformokkal is tervez a jövőben a kiotói konzolgyártó.

2018-ban utolsóként a platformtulajdonosok közül, de a Nintendo is bevezette a saját prémiumszolgáltatását, a Switch Online-t, ez teszi lehetővé többek között az online multiplayert a nem free-to-play játékok esetében.

Az előfizetők ajándékjátékoknak is örülhetnek, ezeket rendszertelen időközönként adagolja a cég, és kizárólag retró címekről van szó: kezdetben csak a NES klasszikusaihoz férhettek hozzá így a tagok, 2019-től pedig a SNES-anyagok előtt is szabaddá vált a pálya - a platformbővítés tehát nagy dolog. Jelenleg több mint 80 NES- és több mint 50 SNES-játék közül válogathatnak a rajongók.

A pletykák (és a korábbi tapasztalatok alapján) egyébként a hónap első felében érkezik a következő Nintendo Direct-epizód - ott talán hivatalosan is megerősítik a fentieket.

2.
2.
Effecta
Kifejezetten örülök neki. Super Mario Land 1-2 és a Wario sok kellemes emléket generált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...