Launch traileren a Life is Strange: True Colors

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Mától útra kelhetünk Haven Springsbe, hogy új kalandot éljünk át a Life is Strange-univerzumban. Ezúttal Alex Chent fogjuk irányítani, akinek nyomozását az a különleges képessége fogja segíteni, hogy át tudja élni mások érzelmeit.

Néhány hete videón láthattuk a Life is Strange: True Colors nyitányát, mától azonban már mi magunk is kézbe vehetjük a játékot, hogy magunknak fedezzük fel – kivéve, ha Nintendo Switchen játszanánk, ugyanis a hibridkonzolra való megjelenés még várat kicsit magára. A Deck Nine és a Square Enix egy launch trailerrel emlékeztet minket a rajtra.

A True Colorsban Alex Chent irányítjuk majd, aki a bátyjához érkezik Haven Springs hegyi kisvárosába, ám Gabe gyanús körülmények között életét veszti. Alex újdonsült ismerőseivel karöltve saját nyomozásba kezd, amelyben segítségére lesz az a különleges képessége is, amelynek révén nemcsak érezni és érzékelni tudja mások érzelmi állapotát, de befolyásolni is.

A Life is Strange: True Colors PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Stadiára jelent meg. Szeptember 30-án egy Steph központú DLC-vel, a Wavelengthszel is kibővül a történet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...